Pračka v prostřed místnosti? :D

6945
28.5.13 17:55

Pračka v prostřed místnosti?? :D :D

Ahojky holky, dneska mé babičce zapojil jeden blb pračku do koupelny, jenže ona je v prostředku skoro, má malou koupelnu a ted se tam nemuze s dedou ani pohnout, fakt blb,, nevím proč tu pračku nedal do kuchyně, tam by se to vešlo jako TAKHLE NEMOHOU FUNGOVAT? JAK jim to vysvětlit, že si to mají předělat, oni říkají že je to dobrý, prd je dobrý, stojí to za nic.Jak by jste to vysvětlili?? Já nevím, jak nechci se jich nějako dotknout. Jsou dost citliví :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
28.5.13 17:56

Ted tam mají uličku zhruba 40 cm, kde se mohou hýbat. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
28.5.13 18:00

A mají přípojku i v kuchyni? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
28.5.13 18:01

Ja bych jim to nechala, vsak oni na to prijdou ;)

nemas nahodou kontakt na toho pana co to pripojil, pani vedle v diskusi by se asi hodil :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6945
28.5.13 18:03
@blorchi píše:
Ja bych jim to nechala, vsak oni na to prijdou ;)nemas nahodou kontakt na toho pana co to pripojil, pani vedle v diskusi by se asi hodil :lol: :mrgreen:

No, mám, ale fakt ho sem házet nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
28.5.13 18:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.13 18:04
@Žirafátko píše:
A mají přípojku i v kuchyni? :think:

Nemají, ale kdyby si koupili novou baterii(kterou stejně potřebují),podle mě, my to máme taky tak a pak by to asi že šlo udělat a oni fakt na stáří šetřit nemusí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
28.5.13 18:05

@tumpach jo jako že by to šlo do jednoho odpadu? no to by asi šlo. To je fakt blbý, asi bych tomu zapojovateli zavolala sama a zeptala se ho jestli to myslí vážně a ať to jde předělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
@blorchi píše:
Ja bych jim to nechala, vsak oni na to prijdou ;)nemas nahodou kontakt na toho pana co to pripojil, pani vedle v diskusi by se asi hodil :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
@blorchi píše:

Mám :lol: :lol:, diskuzi jsem četla, takovýho chlapa má i moje tchýně :D, a le pro mě už je to abbička, je strašně hodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
28.5.13 18:06

Taky bych volala panovi a rekla mu ze takhle tedy ne a at to jde predelat. Myslim ze deda s babickou na nej daji spis nez na vas ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.13 18:09
@Mirii píše:
Taky bych volala panovi a rekla mu ze takhle tedy ne a at to jde predelat. Myslim ze deda s babickou na nej daji spis nez na vas ;-)

No, jde o to, aby neřekli, že je to moc drahý, :roll:, oni jsou i šetřílkové, obzvlášt děda, babička vůebc, ale děda šetří každou kačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
28.5.13 18:11

@tumpach nedá se to pojmout jako reklamace?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
28.5.13 18:12

Bud zavoat na pomoc známého nebo příbuzného :nevim: a nebo se nestarat o cizí koupelnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.5.13 18:17

@Žirafátko @tumpach
tak ono zalezi - pokud pan rekl „ja vam to zapojim tady, co?“ a oni na to kyvli, tak to tim asi hasne…
ono mi prijde docela logicke si rict, kam tu pracku chci a ne nechat to na remeslnikovi, kam ho to tak napadne zapojit. a pokud v koupelne je ventil na pracku a v kuchyni ne (zakladatelka pise, ze by si museli koupit prvni novou baterii), tak to tezko mohl vubec dat jinam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí