Pračka vypouští brzy aviváž

350
8.1.11 20:52

Pračka vypouští brzy aviváž

Ahoj maminky, mám problém s pračkou. Máme značku Whirpool s předním plněním. Dnes jsem si všimla, že jak začne napouštět vodu vezme si s sebou hned i aviváž. Takže prádlo se pralo v prášku zároveň s aviváží :-( Neměla jste některá takový problém? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1906
8.1.11 20:59

Tak problém nemám, ale napadaj mě jen dvě rady. Bud at se na pračku podívá opravář, nebo jestli je v záruce tak reklamovat, a nebo prostě aviváž nalévat až nakonec před posledním mácháním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
8.1.11 21:04
delice píše:
Tak problém nemám, ale napadaj mě jen dvě rady. Bud at se na pračku podívá opravář, nebo jestli je v záruce tak reklamovat, a nebo prostě aviváž nalévat až nakonec před posledním mácháním :nevim:

Delice, to mě také napadlo, že bych ji tam nalila před posledním mácháním, ale mám pračku dole v prádelně v rodinném domku, to bych se uběhala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.1.11 21:05

To jsem měla taky, šla jsem se zeptat přímo do obchodu a bylo mi řečeno, že dávám aviváže moc, že nesmí přesáhnout takovou tu mřížku, že jak jí přesáhne, tak se vypustí hned, takže musí být pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
8.1.11 21:06

A nedáváš jí tam moc? Já když dám moc aviváže tak se spláchne s napoštěním.

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
8.1.11 21:07
Veruš1 píše:
To jsem měla taky, šla jsem se zeptat přímo do obchodu a bylo mi řečeno, že dávám aviváže moc, že nesmí přesáhnout takovou tu mřížku, že jak jí přesáhne, tak se vypustí hned, takže musí být pod.

Hmm, to je zajímavé, vyzkouším, díky !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.1.11 21:10

Mě to zabralo, mám taky Whirpool, tak si myslím, že to bude stejný problém. Tak ať to je jen tohle a pračka nemusí do servisu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
8.1.11 21:18
Katˇula píše:
A nedáváš jí tam moc? Já když dám moc aviváže tak se spláchne s napoštěním.K

Holky, to bude ono, zítra vyzkouším, ste zlaté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
8.1.11 21:28

Tak já neměla Whirpolku a dělala to taky takže jsem hlídala to poslední máchání,ale jak to tady čtu tak to bylo asi fakt tím,že jsem dávala moc aviváže :think: .Ale nová pračka už to nedělá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3657
8.1.11 21:41

ahoj buď jak říkají holky je to moc aviváže.
Nebo ,můžou být špatně seřízeny špatně táhla u těch vaniček. Já to takhle měla u minulé pračky. Nakonec přišel opravář a jen dotáhl nějaký povolený šroubek, a bylo opraveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí