Jakou máte lednici?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jakou máte lenici?
Ahoj, uvažujeme o koupi nové lenice, ale stále se nemůžeme rozhodnout jakou značku. Ujasnili jsme si už velikost - 4členná rodina se 2 malými dětmi - rozhodujeme se zatím mezi zn.Elektrolux a Bosch. Parametry jsou kolikrát téměř stejné a rozdíl je jen ve značce. Máte někdo zkušenost? Nebo doporučíte někdo lednici, se kterou jste opravdu spokojeni? Díky moc K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
mame elektrolux zvlast motor na lednici a mrazak a maximalni spokojenost
- Citovat
- Upravit
mmonica píše:
Taky tak a spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mmonica píše:
Taky tak. Doslova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mmonica píše:
Taky se přidávám ke spokojeným uživatelům. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky mám elektrolux a jsem hodně spokojená. u nás rozhodla hlavně nízká spotřeba energie a taky největší vnitřní objem lednice při stejné výšce. ale vybírala jsem před 5 lety, takže za tu dobu se ta nabídka určitě změnila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že je to srovnatelné, rozhodla bych se podle toho, zda máte servis té konkrétní značky ve vašem městě.
- Citovat
- Upravit
věčně vyžranou
![]()
ale k otázce,máme whirpoolku a jeden z rozhodujících faktorů byl ten, že je na ní záruka 8 let.Máme ji asi půl roku,takže nemůžu posoudit jak funguje, ale zatím ťuk ťuk vše v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samsung jsem z ní nadšená.Mám jí už několik let-asi 5.A šlape jak hodinky.Hlavně má funkci no frost a z toho jsem nadšená úplně nejvíc.lednici jen myju,jinak žádná údržba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mame dvoukridlou americkou lednici LG s barem a zasobnikem na vodu, led a trist a jinou bych uz nechtela…
- Citovat
- Upravit
Werča píše:
věčně vyžranou![]()
![]()
ale k otázce,máme whirpoolku a jeden z rozhodujících faktorů byl ten, že je na ní záruka 8 let.Máme ji asi půl roku,takže nemůžu posoudit jak funguje, ale zatím ťuk ťuk vše v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
madi píše:
Já myslím, že je to srovnatelné, rozhodla bych se podle toho, zda máte servis té konkrétní značky ve vašem městě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mame kombinovanou s mrazakem no frost samsung a ve dverich ma zasobnik na vodu, je super, akorat tim, ze ma no frost, tak je trochu hlucnejsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit