Pracovní nabídka pro studenty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anca12345 Mě to taky připadá divné a raději jsem na něj neklikala. Napsala k tomu, že ji mám potvrdit, zda odkaz přišel v pořádku, tak nevím jestli to rozkliknout nebo to raději neriskovat. Nevím, jestli by se něco mohlo stát. ![]()
- Citovat
- Upravit
To bude nějaké finanční poradenství, ambiciózní studenti je přesně to, co hledají
nepsala bych jí už nic, číslo blokni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova @deniiina Podle mě to asi nebude nic zajímavého a taky mi volala dneska po čtvrté, už mi volala v polovině října, ale zvedla jsem to teprve dneska, tak kdyby to byla nějaká pracovní nabídka, tak asi nebude čekat speciálně na mě ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova @deniiina Podle mě to asi nebude nic zajímavého a taky mi volala dneska po čtvrté, už mi volala v polovině října, ale zvedla jsem to teprve dneska, tak kdyby to byla nějaká pracovní nabídka, tak asi nebude čekat speciálně na mě
Jo, oni nahání dušičky, protože většinou každý odejde hned jak zjistí, co jsou zač a hledají znova. Neodpovídala si v poslední době na nějakou pracovní nabídku? Dost často to navlíknou jako administrativu nebo něco takového, aby se lidi chytli. Případně tě tak zblbne, že pak z tebe vytahá čísla na známé, „které by tahle práce mohla taky zajímat“
tak možná jí nějaký dobrák tvoje číslo dal, i když by se to teď už nemělo kvůli gdpr, ale u těhlech lidí jeden neví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deniiina No je pravda, že poslední dobou jsem hledala nějakou brigádu a na nějakou nabídku jsem určitě zareagovala, tak jestli to nebude tím
ti jsou vychytralí teda ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojte
, má prosím někdo zkušenosti s tímto číslem: 605 850 696? Paní volala, že hledá ambiciózní studenty na pracovní nabídku a setkání je online na google meet s kamerou, na který mi poslala odkaz do sms. Co si o tom myslíte? Zkusili byste to? Řekla bych, že to bude práce na nějaké nabízení a vnucovaní produktů nebo něco takového, ale kdo ví. Já jen jestli to má vůbec cenu se toho zúčastnit nebo tím raději neztrácet čas
. Děkuju za případné odpovědi a názory.