Pracovní nabídka pro studenty

Anonymní
6.11.22 21:37

Pracovní nabídka pro studenty

Ahojte :), má prosím někdo zkušenosti s tímto číslem: 605 850 696? Paní volala, že hledá ambiciózní studenty na pracovní nabídku a setkání je online na google meet s kamerou, na který mi poslala odkaz do sms. Co si o tom myslíte? Zkusili byste to? Řekla bych, že to bude práce na nějaké nabízení a vnucovaní produktů nebo něco takového, ale kdo ví. Já jen jestli to má vůbec cenu se toho zúčastnit nebo tím raději neztrácet čas :D. Děkuju za případné odpovědi a názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
805
6.11.22 21:41

Já bych teda na žádný odkaz od cizího člověka neklikala.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.22 21:54

@Anca12345 Mě to taky připadá divné a raději jsem na něj neklikala. Napsala k tomu, že ji mám potvrdit, zda odkaz přišel v pořádku, tak nevím jestli to rozkliknout nebo to raději neriskovat. Nevím, jestli by se něco mohlo stát. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
6.11.22 21:59

Už tím jak s tebou komunikuje to není seriozni

• Citovat
  • Upravit
1166
6.11.22 22:01

To bude nějaké finanční poradenství, ambiciózní studenti je přesně to, co hledají :mrgreen: nepsala bych jí už nic, číslo blokni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.22 22:11

@ludmilaadamkova @deniiina Podle mě to asi nebude nic zajímavého a taky mi volala dneska po čtvrté, už mi volala v polovině října, ale zvedla jsem to teprve dneska, tak kdyby to byla nějaká pracovní nabídka, tak asi nebude čekat speciálně na mě :D

• Citovat
  • Upravit
1166
6.11.22 22:33
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova @deniiina Podle mě to asi nebude nic zajímavého a taky mi volala dneska po čtvrté, už mi volala v polovině října, ale zvedla jsem to teprve dneska, tak kdyby to byla nějaká pracovní nabídka, tak asi nebude čekat speciálně na mě :D

Jo, oni nahání dušičky, protože většinou každý odejde hned jak zjistí, co jsou zač a hledají znova. Neodpovídala si v poslední době na nějakou pracovní nabídku? Dost často to navlíknou jako administrativu nebo něco takového, aby se lidi chytli. Případně tě tak zblbne, že pak z tebe vytahá čísla na známé, „které by tahle práce mohla taky zajímat“ :D tak možná jí nějaký dobrák tvoje číslo dal, i když by se to teď už nemělo kvůli gdpr, ale u těhlech lidí jeden neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.22 22:42

@deniiina No je pravda, že poslední dobou jsem hledala nějakou brigádu a na nějakou nabídku jsem určitě zareagovala, tak jestli to nebude tím :) ti jsou vychytralí teda :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze