Pracujete na rodičovské?

2
11.2.26 15:39

Pracujete na rodičovské?

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda pracujete na RD, případně v jakém oboru a za jakých podmínek? Najít něco na HO je pěkná dřina. 😊
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35908
11.2.26 16:19

Není to zas takova dřina, ale musíš umět něco co lze vykonávat na HO. Pracovala jsme na rodičovské z domu účetní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8534
11.2.26 16:47

Můžeš doučovat, vyplňovat dotazníky, call centra, dělat účetnictví….těch možností je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
11.2.26 16:49

Za mě to tedy dřina celkem byla. Extrémně nespavé dítě, velmi náročné dítě celkově.
Práce se zodpovědností, týmem a hlavně termíny. Absence babiček s dítětem co by chůvu vzhledem k věku nezvládlo. Neustále zadkem na 2 židlích. Byla jsem rada, když dítě ve 2,5 letech odešlo do soukromé školky, kterou už dalo.
Co dělám psát nebudu, práci si najdeš sama. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101743
11.2.26 17:06

@Snopy123 Ale ona pise, ze je drina tu praci najit, ne delat :kytka: jinak s tim, ze je deina ji delat s tebou souhlasím, člověk se prostě musí smířit s tim, ze vse nebude dokonalé, takže u me bylo prioritou dítě a práce… No a ten zbytek holt byl nekde daleko.

A abych odpovedela zakladatelce, pracovala jsem na sve původní pozici, u prvniho ditete na 6 hodin, u druhého na plny, neb stejně jaem tu svoji praci mela celou, tak jsem podruhé chtela nechat plny uvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2754
11.2.26 17:09

Dítě může do skupinky a ty ani nemusíš hledat HO. Nebo můžeš dělat s chlapem „protisměny“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4612
11.2.26 17:09

Delam pro americky korporat, pracuju na maly uvazek (10 hod/tyden), az pujde v zari mladsi do skolky, tak si to zvysim na polovicni uvazek. Pracuju pro stejneho zamestnavatele jako pred rodicakem, umoznili mi flexibilni hodiny a home office (driv jsme chodili do kancelare, po covidu zustala moznost delat z domu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
11.2.26 17:10

Nepracovala. Máme peněz dost Užívala jsem si mateřskou s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
11.2.26 17:24

Pracovala jsem bez přerušení i během mateřské a rodičovské. Jen se měnilo množství odpracovaných hodin a poměr home office a docházky do kanceláře. Dělala jsem dál svou běžnou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.26 17:26

U prvního jsem se vracela v roce, teď se budu pravděpodobně vracet v cca roce a půl stáří dítěte. Na asi 0.4 úvazek, pracuju ve zdravotnictví na služby.

Nechci úplně vyčerpat finanční rezervy a nechci, aby manžel táhl všechno sám. Vystačili by jsme, ale nechci počítat každou korunu, co můžu a co už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.26 17:27

Píšu anonym, snad pochopitelně.

Kamarádka takhle začala na RD doma brigádničit.
Vždycky o půlnoci začala a připojená byla tak dlouho, jak chtěla.
Vubec nevim co je to za web, ale náplň práce znám.
Stačí se nahá kroutit před webkou, občas si to sama udělat a tadááá, peněz tolik, že už se do práce nevrátila a zůstala u toho.

Pracovní doma flexibilní, když se ti nechce jdeš spát a jako bonus ti muži posílají dárky, které si sama vybereš.
Je to cizí web a pro ČR si to můžeš zamčít, takže to vidí jen cizinci.

• Citovat
  • Upravit
101743
11.2.26 17:29
@Anonymní píše: Více

Nebo soused, ktery nafinguje připojení z ciziny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.26 17:31
@j.a.n.i1 píše: Více

No o tom ji říkat asi nebudu.
Ve finále její věc. Ja ji za to nesoudím, ale osobně bych na to já žaludek neměla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101743
11.2.26 17:33
@Anonymní píše: Více

Tak jasně ze je to jeji vec, ale ty tu prezentujes, ze je to možné zamknout, aby to videli jen cizinci… Tak jen píšu, ze tak to úplně není, aby se pak nedivil někdo další, kdo bude z tvých informací cerpat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
11.2.26 17:34

Pracovala jsem pro původního zaměstnavatele na 0,5/O,7 úvazku. Vracela jsem se hned po MD ( při MD jsem tak nějak zůstávala v obraze a něco málo …). A tedy nemám v plánu úvazek navyšovat nad 0.8.

Příspěvek upraven 11.02.26 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat