Pracujete někdo ve Sportissimu?

Anonymní
25.4.12 15:23

Pracujete nekdo ve Sportisimu?

Ahoj, mate prosim nekdo pracovni zkusenost ve Sportisimu? Manzel postoupil do druheho kola vyb. rizeni na pozici vedouciho. Rada bych jakekoli info o tomto zamestnavateli…dekuju :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neprihl.alli_lu
25.4.12 17:17

Ahojky,

Ja pracovala na Zlicine v uctarne a uz bych tam nesla. Slibovali praci ucetni, misto toho jsem zadavala data do pocitace, plat take nic moc hrubych 13.000. A jeste i kdyz jsem podepsala papir na dane, tak mi neposkytly slevu na poplatnika a to jsem to mela vyplneny spravne.
Nevim, za me uz bych tam nesla - ale treba to bylo dany ze jsem byla hned po skole tak mely pocit ze si se mnou muzou delat co chtej.
Po 14ctu dnech jsem podavala vypived a byly hrozne dotceny. A kolektiv taky nic moc - vsichni se tam akorat pomlouvali.
Bylo to v roce 2008.

• Citovat
  • Upravit
mesinka
18.7.12 23:47

Jééé a můžu se zeptat jak probíhal ten pohovor na vedoucího, na co se ptali a tak, zrovna mě to čeká pohovor na vedoucí ve Sportisimu a ráda bych byla trochu připravená. Případně jak probíhalo i to druhé kolo. Určitě by mi to moc pomohlo, děkuji moc Petra

• Citovat
  • Upravit
mesinka
29.7.12 09:47

Prosím je to velmi důležité…

• Citovat
  • Upravit
redbul
21.9.12 14:22
@mesinka píše:
Prosím je to velmi důležité…

tak buď na to máš nebo nemáš.. lidi bez vzdělání se hlásí na vedoucí posty a pak je všude takový bordel, jaký je..

• Citovat
  • Upravit
966
18.1.14 17:38

Ahoj, prosím o radu, chystám se na výběrové řízení do Sportisima, na vedoucí prodejny. Je tu někdo, kdo ve Sportisimu pracuje a poradí mi, co to obnáší a jak to tam chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.1.14 19:48

Ahoj, já pracovala ve Sportisimu přes 3 roky, na pozici recepční. Bohužel jsem z této pozice byla vyštípána pravou rukou pana jednatele. Vím moc dobře jak to tam chodí a nikdy bych se na pozici VP nehlásila. Jen řeknu, pokud neumíte líbat správnej zadek tak se na této pozici nikdo dlouho neudrží. Pan jednatel by si měl uvědomit koho si tam hřeje na prsou za hada, ale bohužel těch je tam více a lidí kteří něco umí a pro firmu doslova dýchají tak ty se vyhazujou ( teď nemluvím o sobě )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
18.1.14 20:00

Recepční? To jsi byla někde na centrále, ne? Je mi jasné, že nějaký kretén se vždycky najde, já mám na takové typy taky štěstí, ale to by člověk nemohl jít nikam. Já měla spíš na mysli, jak to tam chodí po pracovní stránce, co všechno má vedoucí nastarosti…jinak „řitní alpinismus“ já zásadně neprovozuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.1.14 13:56

JJ byla jsem na centrále, ono záleží v jakém městě budeš dělat VP, každá lokalita má svého oblastního manažera a tak záleží kam budeš spadat. Jinak VP dělá klasické věci, kontrola prodejny, ranní porady před otevřením prodejny, školení zaměstanců, docházka, inventury, přeceňování zboží, kontroly faktur, pohovory na nové prodavače… atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.14 22:49
@Ale85 píše:
Ahoj, prosím o radu, chystám se na výběrové řízení do Sportisima, na vedoucí prodejny. Je tu někdo, kdo ve Sportisimu pracuje a poradí mi, co to obnáší a jak to tam chodí?

Ahoj, můžu se zeptat jak jsi dopadla u pohovoru? Za jak dlouho se ti ozvali po něm a co následovalo pak? Bylo druhé kolo nebo ti rovnou řekli, zda tě přijímají? Mám jít také na pohovor, ale na pozici prodavačky

• Citovat
  • Upravit
966
12.6.14 07:17
@Anonymní píše:
Ahoj, můžu se zeptat jak jsi dopadla u pohovoru? Za jak dlouho se ti ozvali po něm a co následovalo pak? Bylo druhé kolo nebo ti rovnou řekli, zda tě přijímají? Mám jít také na pohovor, ale na pozici prodavačky

Ahoj, pohovor byl strašně trapný a nepříjemný, připadala jsem si, jako bych měla dělat ředitelku zeměkoule a ne „blbou“ vedoucí obchodu :roll: Otázky typu proč zrovna Vás bychom měli vybrat na uvedenou pozici, jakým pro nás budete přínosem, jak se zachováte, když zjistíte že někdo krade, jaké jsou Vaše cíle do budoucnosti, co je pro vás největší úspěch v životě atd. Byli u toho další 4 lidi…no, nevím, neměla jsem z toho tenkrát dobrý pocit… A řekli mi to hned, nemám praxi na podobné pozici, takže 40minutový pohovor vlastně úplně zbytečně :zed: Ale znám holku co pracuje ve Sportisimu jako prodavačka a je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.14 08:57

@Ale85 děkuji za odpověď, to je hrůza, někdy mám taky z pohovorů i jinde pocit, že jdu skoro jako by na prezidenta :mrgreen: a nevíš tedy, zda je tam druhé kolo nebo zda tam fakt musíš jít i na zkušební den a pak se uvidí, zda tě fakt vezmou?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.14 10:19

Ahoj, dělala jsem na pozici prodavačky/pokladní asi rok. A je pravda, že pokud bych měla na výběr už bych se tam nehrnula :D Myslím, že by byli nejradši, kdyby jim tam pracovali spíš stroje než lidi :) Kolektiv jsem měla super, ale je fakt, že se tam vyhazuje jak na běžícím páse, pokud najdou někoho lepšího na pozici nebo se jim člověk něčím znelíbí, pořád plno nesmyslných příkazů a zákazů…ale to člověku asi připadá, že je ve více firmách.

• Citovat
  • Upravit
966
13.6.14 06:19
@Anonymní píše:
@Ale85 děkuji za odpověď, to je hrůza, někdy mám taky z pohovorů i jinde pocit, že jdu skoro jako by na prezidenta :mrgreen: a nevíš tedy, zda je tam druhé kolo nebo zda tam fakt musíš jít i na zkušební den a pak se uvidí, zda tě fakt vezmou?

Ptala jsem se, jak to je a prý to záleží na té vedoucí, jestli tě přijme hned nebo tě ještě vyzkouší. Jinak má tam celkem hezkou výplatu, krátký/dlouhý týden, nějaké zaměstnanecké výhody…a samozřejmě se tam najde i nějaký ten kretén, ale to bohužel všude :nevim: Ať se daří, kdyžtak pak písni, jak jsi dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
13.6.14 06:47
@Anonymní píše:
Ahoj, dělala jsem na pozici prodavačky/pokladní asi rok. A je pravda, že pokud bych měla na výběr už bych se tam nehrnula :D Myslím, že by byli nejradši, kdyby jim tam pracovali spíš stroje než lidi :) Kolektiv jsem měla super, ale je fakt, že se tam vyhazuje jak na běžícím páse, pokud najdou někoho lepšího na pozici nebo se jim člověk něčím znelíbí, pořád plno nesmyslných příkazů a zákazů…ale to člověku asi připadá, že je ve více firmách.

Jojo, bohužel je to tak opravdu všude. Taky dělám v jenom obchodě, raději nebudu jmenovat, no ale některá nařízení, zákazy a příkazy, to mi hlava nebere :roll: Ale tak lepší něco než nic, hledám dál a snad se poštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat