Výlet Praha a okolí do 50 km
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Praha a okolí do 50km
Ahoj holky,
jdu pro radu. Chystáme se na výlet do Prahy a rádi bychom se podívali i do přírody a okolí, třeba nějaká obora se zvířaty nebo nějaká zajímává trasa z bodu A do B. Klidně nějaký zámek, hrad po cestě. Praha a okolí do 50km by oko.
Vím, že na internetu je toho mraky, ale zajímají mě spíš vaše zkušenosti a kde se vám líbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@majdulacek píše:
Ahoj holky,jdu pro radu. Chystáme se na výlet do Prahy a rádi bychom se podívali i do přírody a okolí, třeba nějaká obora se zvířaty nebo nějaká zajímává trasa z bodu A do B. Klidně nějaký zámek, hrad po cestě. Praha a okolí do 50km by oko.
Vím, že na internetu je toho mraky, ale zajímají mě spíš vaše zkušenosti a kde se vám líbilo
Přímo v praze je moc hezké prokopské údolí a Děvín- krásný výhled na Prahu.
Jinak Brdy, po hřebeni, třeba ze Skalky po červené na jih. Dole pod Skalkou v Mníšku ej zámek.
Potom skvělý je výlet z Berouna okolo řeky a lomu Alkatraz na srbsko a od tud nahoruke Svatému Jánu.
Lomy Amerika, lze spojit s Karlštejnem.
Klasika ŘÍP. …
Z hradů mi napadá okoř, do padesátky se asi vejdeš i s Křivoklátem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majdulacek primo v praze chuchelska minizoo, prokopske/dalejske udoli moc hezke, nebo Sarka.
Mimo prahu krom vyse uvedeneho zoopark zajezd, solvayovy lomy, zamek Brechtold, Loucen uz je asi daleko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výlet Posázavskou stezkou je krasnej. Z Prahy krásná cesta vlakem do Kamenného Přívozu a pak podél Vltavy pěšky do Petrova anebo obráceně, to je jedno.. Cestou minimálně jedna hospoda cca v půlce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.