Praha centrum - restaurace s koutkem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Praha centrum - restaurace s koutkem??
Ahoj holky,
uz po niekolkykrat sme si dali rande s holkami blizko vaclavaku, potom prechadzka na staromak a vzdy mame dilemu, kde sa zastavit na obed - nieco, kde to nie je premrstene s cenami, alebo ked to je, tak aby mali aspon nejaky koutek pre deticky a baby friendly prostredie… nemate doporuceni? diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. V pátek jsme byli na Václaváku. Nevím úplně, jak se to jmenovalo. Nahohře u koně vedle KFC po schodech nahoru je restaurace, kde ti pití dovezou po kolejích vláčky. Mají i dětský koutek. Byli jsme tam s 5ti a 7mi letým klukem. Lítali a koukali, kam jezdí vláčky a personál byl naprosto v pohodě. Hodnotím je jako dětemvelicepřátelské, protože já bych ty naše hady už dávno přetrhla.
Polední menu nebylo drahé.
A dětský koutek tam měli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To co píše Aladina je Výtopna (www.vytopna.cz)
Jinak mně aktuálně nic nenapadá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo ta restaurace se jmenuje Výtopna! http://praha.vytopna.cz/705/ Je to tam prima…
já mám ráda i http://www.cafecolore.cz/ je to tam moc příjemné, skvěle vaří je tam část i příjemná nekuřácká, ale koutek tam myslím není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jinak na druhém konci - vedle Kotvy - mohu jen doporučit Ambiente - Pizza, pasta. Velký dětský koutek, ceny poněkud vyšší, ale pokud zaplatíš jednotou cenu, tak ti pak nosí jídlo pořád. Týjo, jsem úplně vygumovaná, nemůžu si vzpomenout, jak se ten systém jmenuje
![]()
A taky jsou tam slušně vychovaní a oslovovali mne MADAM!
Tak to se mi líbilo. A jídlo výborné. Je to vhodné právě na delší posezení s kámoškama - sedíš, krafeš a pořád ujídáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky nevíte, jestli je výtopna nebo to ambiente bezbariérový??? chystáme srázek s dvouleťákama, takže ještě budou kočáry a vzhledem k prtěti v břichu se mi fakt nechce kočár tahat do schodů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ambiente urcite, je tam vytah, ale ne pres hlavni vstup, ale dvere nalevo-je to zaludne:) Vejdes jakoby do nejakeho bussines centra a tam je ten vytah, ktery Te do Ambiente vyveze
Ve Vytopne jsme nebyla, ale holky napsaly link, tak se jukni na stranky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Mikuláše jsme utekli ze staromáku na Příkopy do Kolkovny Savarin palác, Na Příkopě 10, z 90% nekuřácká restaurace s novým dětským super koutkem.
A ještě jsme nedávno byli v kavárně u Stavovského divadla, naproti Železné ul., se to jmenovalo nějak Gourmet (z jejich výlohy vykukují velmi vábné exotické dortíčky a toustíky…)když se projde na konec kavárny, taky je tam dost prostoru i pro parking kočárků, hernička, vánoční velikánský strom..
Obojí bezbariérové.
AMbiente u KOtvy je fajn, ale mně se to zdá drahé jak Pr.se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Min. tyden jsme byli v Cafe Therapy ve Skolsky ul.-je to bezbarierovy a detsky koutek je vedle mistnosti, kde se ji (nekuracke).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ozivuju pro aktualni tipy na restauraci s detskym koutkem, hledam neco pro oslavu narozenin babicky - znam bruxx a pizza nuova, mate jeste neco takoveho vyzkouseneho? diky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.