Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Milé dámy,
prosím o radu - nevíte o herničce, kde by bylo možné hrát si s vláčky? Synek se zamiloval do Brio vláčků na akci kde byla velká „mobilní hernička“ s Brio vláčky, a teď pořád prosí, abychom tam znovu vyrazili - nicméně akce byla jen víkendová.
Díky za tipy ![]()
Ahoj, malé kolejiště je v dětském koutku v OC Fénix na Vysočanské…
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit nějaký koutek v Praze, nebo hernicku něco kde by se vyřadili dvě roční děti, které neumí chodit? Ideálně něco kde to není úplně hlava na hlavě…Praha..třeba i kavárna typu Costa coffee a koutek nebo tak dekuji
Hlava na hlavě- to závisí, v kterou dobu tam přijdeš, pěkný i roční je v metropoli zličín
@Mariambiska to mám fakt hodně z ruky. Něco jiného vás nenapadá prosím? A kdy jsou hernicky nejmíň obsažené?
my moc nikde nebyli tak vůbec nevim
Tak nevim odkud ste, pro prťouchy je dobrá herna v centru Stromovka, no tak obecně to chce se podívat do OC, co máte blízko.
Kamarádka je že Zličína a Já z Opatova..a chceme něco MHD na půl…tak třeba Vysočanská a tak. Ale právě jsem tam nic moc nenašla..a vyloženě na harfu nebo černý most je asi nechceme tahat.
Koukni na FB skupinu Dětské koutky, herničky a baby-friendly místa v Praze. Je tam i mapa a všechny koutky jsou v ní zobrazeny, takže můžeš hledat vyloženě podle lokality.