Praha - Hernička s vláčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8596
29.9.15 17:36

Praha - Hernička s vláčky?

Milé dámy,
prosím o radu - nevíte o herničce, kde by bylo možné hrát si s vláčky? Synek se zamiloval do Brio vláčků na akci kde byla velká „mobilní hernička“ s Brio vláčky, a teď pořád prosí, abychom tam znovu vyrazili - nicméně akce byla jen víkendová.
Díky za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6694
29.9.15 18:02

Ahoj, malé kolejiště je v dětském koutku v OC Fénix na Vysočanské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.9.15 18:39

Hraci stul s vlacky maji v detskem koutku v OC Letnany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.23 23:04

Hernicka

Dobrý den, můžete mi prosím doporučit nějaký koutek v Praze, nebo hernicku něco kde by se vyřadili dvě roční děti, které neumí chodit? Ideálně něco kde to není úplně hlava na hlavě…Praha..třeba i kavárna typu Costa coffee a koutek nebo tak dekuji

• Citovat
  • Upravit
684
18.3.23 23:15

Hlava na hlavě- to závisí, v kterou dobu tam přijdeš, pěkný i roční je v metropoli zličín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.23 23:18

@Mariambiska to mám fakt hodně z ruky. Něco jiného vás nenapadá prosím? A kdy jsou hernicky nejmíň obsažené? :mrgreen: my moc nikde nebyli tak vůbec nevim

• Citovat
  • Upravit
684
18.3.23 23:54

Tak nevim odkud ste, pro prťouchy je dobrá herna v centru Stromovka, no tak obecně to chce se podívat do OC, co máte blízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.23 00:33

Kamarádka je že Zličína a Já z Opatova..a chceme něco MHD na půl…tak třeba Vysočanská a tak. Ale právě jsem tam nic moc nenašla..a vyloženě na harfu nebo černý most je asi nechceme tahat.

• Citovat
  • Upravit
3958
19.3.23 05:31

Koukni na FB skupinu Dětské koutky, herničky a baby-friendly místa v Praze. Je tam i mapa a všechny koutky jsou v ní zobrazeny, takže můžeš hledat vyloženě podle lokality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí