Praha restaurace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Praha restaurace
Jedeme na týden do Prahy s dcerou 6 let a budeme výletovat po ZOO, aquapark atd. a potřebuji poradit kde se dobře naobědvat tak ať je jídlo vhodné pro děti, mají tam i nějaký salát ne jen smažené jídla a aby nám to nezruinovalo peněženku… Normální příjemná restaurace, ne žádná luxusní předražená, ale za dobre jídlo si rada zaplatím, ale ne denně. Dětský koutek by byl + ale nemusí být. Praha 1
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Může být i mimo Prahu 1, budeme hodně jezdit metrem, tak dojedeme i jinde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tip na restauraci v Praze u vody?
Ahoj, na konci října se chystáme do Prahy a ráda bych s partnerem na nějakou příjemnou večeři, samozřejmě preferuji něco levnějšího, kde nenechám 800 za jeden chod. ![]()
Ale jde mi o to, že já ráda sedím u vody. Mám ráda tu atmosféru. A tak přemýšlím, kde si v Praze sednout na večeři někam k vodě, s hezkým výhledem.
Hodně se mi líbí toto: Charles Bridge Terrace & Restaurant - aktuálně mají na Slevomatu akci, tak bych tam zakoupila poukaz.
Máte nějaký tip, na něco podobného? Někde u vody? Budeme bydlet Praha - Libeň, ale klidně dojedeme někam MHD. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.