Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj vsem
mam prosbicku na ty, co oplyvaji kocarky PRAMPOL SOLAM a BABY MERC ZIPY Q. Jaka znacka je lepsi? Jsou dobre do lehciho terenu? Ja vubec nemam zkusenosti s vyberem. Tyto jsou vcelku prostorne, atd. a hlavne nechci do toho vrazet vic jak deset tisic a hlavne se nam libi. Jake mate zkusenosti s porouchanim, reklamacemi atd? jde mi o to, ze na netu je nyni akce na Prampol, ale neposkytuji nahradni kocarek v pripade reklamace… Dekuji vsem za informace a rady!!!
Hele nechci aby to vypadalo jako reklama, ale na první pohled vidím že je to zastaralý kočárek. Teda pokud jde o tento kočárek 
Brzda není kolébka, takže budeš kopat zespodu na brzdu aby se kočárek rozjel, To je „velmi pohodlné“ třeba v sandálích, nebo krásných nových kozačkách:-(
další věc uchycení korby je na 4 čepy, odepnout to ještě jde, ale připnout to zpět není až tak jednoduchý, navíc musíš trefit všechny 4 čepy naráz aby se zaklapl.
Při odepínání boudy se musí nahnout zešikma dolů, což není ideální dělat s dítětem…
Za tu cenu jsou mnohem lepší kočárky. Tím samozřejmě myslím třeba ty moje:-)
joo u toho druhýho kočárku je brzda naprosto děsná, to se dává do kočárků okolo 3000kč
A to je co za kocarky „ty tvoje?“
ta brzda u prampolu je seslapavaci, nekope se do ni ani pri zabrzdeni ani odbrzdeni. Zkousela jsem si nasazovani na podvozek a nemusi, jak pises, nasadit rovnou vsechmy 4cepy, staci dva. oba jsem videla na vlastni oci jen jine barvy ale na to to nejezdi
jde mi opravdu o zkusenosti a poruchovost danych typu. Dekuji
Já bych osobně nešla ani do jedné zmíněné značky. Myslím, že existují kvalitnější polské kočárky. Ale je to jen můj názor. Jinak co se týká upínání korbičky, tak to jsem měla u Tako Laret (3 roky zpátky) a stačilo mi to. Korbu jsem minimálně sundávala z podvozku. Brzda… tyhle brzdy jdou trochu ztuha a v sandálech je to nepříjemné a o nových botech nemluvím protože jsem si je hned zničila. Ano, už se tato brzda dává do starých modelů nebo do hodně levných ale co se týká opravy, tak se u ní vymění pouze brzdová lanka a je to. Kdežto u nových brzd se musí objednat celý díl.