Prampol vs. Baby merc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
8.10.15 18:52

Prampol vs. Baby merc

Ahoj vsem :) mam prosbicku na ty, co oplyvaji kocarky PRAMPOL SOLAM a BABY MERC ZIPY Q. Jaka znacka je lepsi? Jsou dobre do lehciho terenu? Ja vubec nemam zkusenosti s vyberem. Tyto jsou vcelku prostorne, atd. a hlavne nechci do toho vrazet vic jak deset tisic a hlavne se nam libi. Jake mate zkusenosti s porouchanim, reklamacemi atd? jde mi o to, ze na netu je nyni akce na Prampol, ale neposkytuji nahradni kocarek v pripade reklamace… Dekuji vsem za informace a rady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
brko
8.10.15 19:12

My máme prampol zebra a spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
6611
8.10.15 19:27

Hele nechci aby to vypadalo jako reklama, ale na první pohled vidím že je to zastaralý kočárek. Teda pokud jde o tento kočárek 

Brzda není kolébka, takže budeš kopat zespodu na brzdu aby se kočárek rozjel, To je „velmi pohodlné“ třeba v sandálích, nebo krásných nových kozačkách:-(
další věc uchycení korby je na 4 čepy, odepnout to ještě jde, ale připnout to zpět není až tak jednoduchý, navíc musíš trefit všechny 4 čepy naráz aby se zaklapl.
Při odepínání boudy se musí nahnout zešikma dolů, což není ideální dělat s dítětem…
Za tu cenu jsou mnohem lepší kočárky. Tím samozřejmě myslím třeba ty moje:-)

joo u toho druhýho kočárku je brzda naprosto děsná, to se dává do kočárků okolo 3000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.10.15 19:44

A to je co za kocarky „ty tvoje?“ :mrgreen: ta brzda u prampolu je seslapavaci, nekope se do ni ani pri zabrzdeni ani odbrzdeni. Zkousela jsem si nasazovani na podvozek a nemusi, jak pises, nasadit rovnou vsechmy 4cepy, staci dva. oba jsem videla na vlastni oci jen jine barvy ale na to to nejezdi :-) jde mi opravdu o zkusenosti a poruchovost danych typu. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
9.10.15 10:01

Já bych osobně nešla ani do jedné zmíněné značky. Myslím, že existují kvalitnější polské kočárky. Ale je to jen můj názor. Jinak co se týká upínání korbičky, tak to jsem měla u Tako Laret (3 roky zpátky) a stačilo mi to. Korbu jsem minimálně sundávala z podvozku. Brzda… tyhle brzdy jdou trochu ztuha a v sandálech je to nepříjemné a o nových botech nemluvím protože jsem si je hned zničila. Ano, už se tato brzda dává do starých modelů nebo do hodně levných ale co se týká opravy, tak se u ní vymění pouze brzdová lanka a je to. Kdežto u nových brzd se musí objednat celý díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí