Praní hnízdečka a zavinovaček

49
1.6.20 17:52

Praní hnízdečka a zavinovaček

Ahojte maminy, :mavam:

chtěla bych se zeptat, jak perete (jestli je to vůbec možné) hnízdečko a zavinovačky pro miminka.

Uvažuji, že koupím pár věcí s bazárku od maminek, které už tyto věci nepotřebují. No ale pokud koupím už použité, musím to nějak očistit. Jen se bojím, abych to vše po vyprání nezničila. :roll:

Děkuji za rady a tipy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
1.6.20 18:16

No tak zalezi predevsim, co je to za material.. Hnizdecko a zavinovacku obyc bavlnenou a s nejakou vatovou/umelou vyplni peru uplne normalne v pračce. Perova zavinovacka asi bude chtit spis cistirnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
1.6.20 18:17

Já prala moje zavinovacky na 60, když se znecistily. Měla jsem jednu barevnou a jednu čisté bílou a přežily to obě úplně v pohodě. Dávala jsem na to ale pod miminko plenku, aby se to neuspinilo tolik a fleky jsem zadne neměla. A pak jsem je i obě prodala :lol: a byly obyc bavlněné plněné polyesterovou vyplní.

Hnizdecko nevim, neměla jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
1.6.20 18:18

Zavinovacky úplně v pohodě na 40. Hnízdo jsem dala na 30 a taky v pohodě, myslím že výplň vatelin.

• Citovat
  • Upravit
14376
1.6.20 18:52

Já si šila hnízdo větší velikosti a dám ho normálně do pračky na 60°C. Ale prala jsem ho jednou mám do něj ušitou i molitanovou matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
1.6.20 18:58

Hnízdo jsem vyprala a dala do sušičky. Úplně v pohodě. Zavinovačky taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.6.20 19:20

Děkuji moc :D :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
1.6.20 20:09

Tak ono asi záleží jak co. Čistá bavlna snese určitě 60, populární minky bych asi raději prala jen na 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí