Přání k 1. narozeninám
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
ahoj, my docela čerpáme ze stránky www.prej.cz nebo www.lukyn.com - jen nevím, jestli tam bude něco pro menší děti, ale třeba se bude něco hodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sindarela,
já ti neporadím, ale tak nějak je to pro nás aktuální téma, já jsem dojatá, tak ti chci přepsat co napsala do přáníčka pro Šimonka moje babička, která má 83 let a je napůl ochrnutá na ruku. Opíšu to i s chybama:
Zlatíčko Šimonku! Štastné mazlení z mamkou a taťkou k tvým jednoročním narozeninám ti přeje prababička.
Je to o to silnější, že babička nikdy nijak na ty city a emoce nebyla a je to napsáno takovým tím kostrbatým písmem.
Ještě ti opíšu co měl Šimon v poště od mé tety, je to originál koupené:
Jsi naše sluníčko, jsi náš brouček, už běháš maličko, máš nejeden zoubek. Ať pěkně rosteš, rozum sbíráš a svým rodičům radost děláš! Krásné narozeniny.
Taky dobrý, ale babi mě prostě dostala.
Věra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zdroj
Ještě také se dá čerpat z http://www.mmsprani.cz
Nachází se tam různá vtipná přáníčka.
- Citovat
- Upravit
Chtěl bych představit novou službu kde můžou návštěvníci zasílat přání k svátku , zamilované přání , velikonoční přání apod. Mrkněte na www.poslat-prani.cz
- Citovat
- Upravit
Inspirace na přání
Nejlepší je něco vytvořit, jen se nechat někde inspirovat. Stačí dohledat stránky, které jsou zaměřený na přání a básničky . Pak text lehce poupravíte a je hotovo. Nedělejme z toho žádnou vědu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K 1. narozeninám :)
xxxxxx slaví první rok,
přejeme jí pevný krok.
Správnou míru podrážky,
ať pak řeže zatáčky.
Bez úrazů, ran a pádů…
ať má nad svým tělem vládu.
K tomu úsměv na tváři,
ať vždy krásně zazáří.
Když se na ni podíváte,
ať z ní radost všichni máte.
- Citovat
- Upravit
Ahoj ahoj,
nenapadá Vás prosím nějaký textík nebo básnička k 1. narozeninám? Kamarádčina holčička slaví 1. narozky a já bych ráda napsala práníčko, ale něco vtipného a hlavně od srdce roztomilého. Napadají mě jen fráze pro dospělé. Díky Sindarela