Přání k 1. narozeninám

Sindarela
5.12.06 10:21

Přání k 1. narozeninám

Ahoj ahoj,

nenapadá Vás prosím nějaký textík nebo básnička k 1. narozeninám? Kamarádčina holčička slaví 1. narozky a já bych ráda napsala práníčko, ale něco vtipného a hlavně od srdce roztomilého. Napadají mě jen fráze pro dospělé. Díky Sindarela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12968
5.12.06 18:33

ahoj, my docela čerpáme ze stránky www.prej.cz nebo www.lukyn.com - jen nevím, jestli tam bude něco pro menší děti, ale třeba se bude něco hodit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
5.12.06 18:35

Ještě jsem našla www.antonin-kaska.cz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
5.12.06 22:10

Sindarela,
já ti neporadím, ale tak nějak je to pro nás aktuální téma, já jsem dojatá, tak ti chci přepsat co napsala do přáníčka pro Šimonka moje babička, která má 83 let a je napůl ochrnutá na ruku. Opíšu to i s chybama:

Zlatíčko Šimonku! Štastné mazlení z mamkou a taťkou k tvým jednoročním narozeninám ti přeje prababička.

Je to o to silnější, že babička nikdy nijak na ty city a emoce nebyla a je to napsáno takovým tím kostrbatým písmem.

Ještě ti opíšu co měl Šimon v poště od mé tety, je to originál koupené:

Jsi naše sluníčko, jsi náš brouček, už běháš maličko, máš nejeden zoubek. Ať pěkně rosteš, rozum sbíráš a svým rodičům radost děláš! Krásné narozeniny.

Taky dobrý, ale babi mě prostě dostala.
Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evinaaa
27.7.10 11:14

zdroj

Ještě také se dá čerpat z http://www.mmsprani.cz

Nachází se tam různá vtipná přáníčka.

• Citovat
  • Upravit
milhaus8
4.1.11 22:13

Chtěl bych představit novou službu kde můžou návštěvníci zasílat přání k svátku , zamilované přání , velikonoční přání apod. Mrkněte na www.poslat-prani.cz

• Citovat
  • Upravit
2
13.2.12 11:50

Inspirace na přání

Nejlepší je něco vytvořit, jen se nechat někde inspirovat. Stačí dohledat stránky, které jsou zaměřený na přání a básničky . Pak text lehce poupravíte a je hotovo. Nedělejme z toho žádnou vědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilen
5.4.12 09:12

K 1. narozeninám :)

xxxxxx slaví první rok,
přejeme jí pevný krok.
Správnou míru podrážky,
ať pak řeže zatáčky.
Bez úrazů, ran a pádů…
ať má nad svým tělem vládu.