Přání mít miminko

Máma2991
10.5.25 11:36

Přání mít miminko

Ahoj holky, ženy, dámy jsem děsně nedočkava mám dnes 4dny do MS a dnes jsem to nevydržela a udělala si ráno test a negativní sem 10dpo a myslela jsem že už by duch mohl být nemám vůbec žádné příznaky s manželem že snažíme a buď to vyjde nebo ne ale nějak jsem se začala těšit máte někdo takovou zkušenost a nakonec jste byly tehulky moc děkuji další test udělám v den MS pokud nedorazí moc děkuji kdyztak za odpověďi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6862
10.5.25 11:48

Zbytečně brzo. Já měla negativní test v den vynechání a za tři dny byla tenká čárka. Ovulaci jsem nijak nesledovala. Máš ji něčím potvrzenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Máma2991
10.5.25 11:54

@Náměsíčná
Bohužel ovulaci potvrzenou nemam ale poznala jsem ji jinak mam i aplikaci ale vím že podle toho se řídit nedá ale vždy ms podle apky došla
Vím že mi nezbyde nic jiného než čekat ještě ty 4 dlooouhe dny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.25 12:00

@Máma2991 Jestli tomu dáváte volný průběh, tak se na to tak neupínej. Psychika dělá taky hodně. Můžeš si tím zbytečně uškodit.
Když mi došla první menstruace, bál jsem smutná, ale pak jsem si řekla, že je to ok a dal neřešila. Další menstruace už nepřišla.
U druhého to nešlo přes 3/4 roku a pak dalšího 3/4 roku kolečko IVF.

• Citovat
  • Upravit
601
11.5.25 02:51

Nejsme kouzelnice… to ti potvrdí pouze doktor. Musíš vydržet :nevim: jinak moc Vám to přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.25 12:23
@Máma2991 píše: Více

Mesntruace ti podle apky dojde vždy 🤣. Ale ovulace je tam dana jako standard, coz je v půlce cyklu a všechny ji tam nemají. Zmer si bazální teplotu a nebo si kup ovulacni test.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.25 12:26
@Anonymní píše: Více

Když budou mít sex jednou za 2 - 3, tak se do ovulace trefí vždy. :palec: Za mě třeba ovulační testy a testování BT už není volný průběh. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Máma2991
11.5.25 12:50
@Anonymní píše: Více

Spaly jsme spolu každý den v plodných dnech a dva dny po ovulaci
Dnes 3 dny do ms a opět jsem to nevydržela a udělala jsem si test a opět negativní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.25 13:52

@Máma2991 Po roce zkoušení můžete navštívit CAR. Znám páry, kterým to trvalo minimálně půl roku. Já bych netestovala. Zbytečně se tím nervuješ. Nechala bych to fakt až týden po vynechání.
Nehroťte to a užívejte si to. ;)

• Citovat
  • Upravit
Máma2991
12.5.25 02:39

2 dny do ms a řekla bych že duch tak uvidíme co z toho bude

• Citovat
  • Upravit
5598
12.5.25 08:33
@Máma2991 píše: Více

Jak dlouho se snažíte? Pokud zatím chvilku, tak to tak neřeš a prostě si užívejte sexu.
Pokud už se snažíte déle, tak je potřeba abys vysledovala kdy opravdu máš ovulaci (ne kde ti ji vyznačí aplikace) a jak dlouhou máš luteální fázi a tak a víc to začít řešit až minimálně po tom půlroce snažení.
Fakt to zkus až takhle hrozně neřešit, jinak se z toho zblázníš ještě dřív než otěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
12.5.25 10:02

Nám to vyšlo v době, kdy aplikace ukazovala neplodné dny a chybělo už jen pár dní do MS. Podle aplikace bych se vůbec neřídil. Není to tak jednoduché, protože i když je vajíčko oplodněno, kvůli genové nekompatibilitě (nebo jiné vadě) se nemusí začít dělit a odejde společně s MS. O tom se v podstatě ani nedozvíš. Takže je to jednak o tom trefit se do období, aby se vajíčko oplodnilo a pak se trefit do té správné kombinace vajíčka a spermie. A je to prostě dost o náhodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí