Praní peřin v prádelně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.8.23 11:20

Praní peřin

Zdravím.
Chodíte s peřinou do prádelny?
Máte zkušenost?
Chodila jsem do čistírny a přemýšlím, že bych vyzkoušela prádelnu, kde jsou pračky s větší gramáži.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
1.8.23 11:23
@Anonymní píše:
Zdravím.
Máte zkušenost?
Chodila jsem do čistírny a přemýšlím, že bych vyzkoušela prádelnu, kde jsou pračky s větší gramáži.

V čistírně necháváme prát peřiny s peřím nebo beránkem. Jinak se řídím dle lístku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16169
1.8.23 11:24
@Anonymní píše:
Zdravím.
Máte zkušenost?

Záleží, o jakou peřinu jde. Nemám žádnou speciální, takže peru doma v pračce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
1.8.23 11:29

Do těch samoobslužných prádelen s mega pračkama, nosím peřiny tak 2× do roka, na pořadné vyprání.
Nouzově udělá službu i domácí pračka, ale třeba od potu během léta, mám lepší pocit, když se to vypere v tom velkém bubnu, kde to není tak nahňácané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85249
1.8.23 11:33
@Anonymní píše:
Zdravím.
Máte zkušenost?

Mam pracku na 9 kg s velkym bubnem, peru v ni. Peri nemame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
1.8.23 11:45
@Anonymní píše:
Zdravím.
Máte zkušenost?

Peru a suším doma, ale mám dost velkou pračku i sušičku. Péřové jsme měla jen polštáře, přežily to taky, ty bych ale bez sušičky prát nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11784
1.8.23 11:55

Peru doma ale musím po jedne no což je trochu opruz…peří nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
1.8.23 12:20

Máme plněné dutým vláknem a peru to doma. Do čistírny bych nosila jen perove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
1.8.23 12:30

Máme péřové polštáře i jednu deku a peru normálně v pračce a suším v sušičce. Oboje má dost velký buben a speciální program na péřové věci. Ovšem, a to zdůrazňuji, před praním a sušením je nutné velmi důkladně zkontrolovat švy a kvalitu látky, zda není někde dirka. Protože pokud je… tak to nechceš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
1.8.23 13:02

Peřovou peřinu jsem dávala do čistírny, už je nemáme, byl to vopruz.. Teď máme tuším duté vláno a to peru v pračce, mám jí na 8kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
1.8.23 13:02

Mám pračku buď na 8 nebo 9 kilo. Teď přesně nevím. Sušička je na stejnou váhu. Takže běžně peru a suším doma peřiny i polštáře. Taky máme duté vlákno.
Nic péřového nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.8.23 13:35

Peru doma v pračce, ale je to naprd. Hrozně dlouho schne, resp. hrozně dlouho schne polštář, peřina je suchá za den naštěstí. Polštář suším třeba týden :roll: a bohužel sušičku nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný