Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Zdravím.
Chodíte s peřinou do prádelny?
Máte zkušenost?
Chodila jsem do čistírny a přemýšlím, že bych vyzkoušela prádelnu, kde jsou pračky s větší gramáži.
V čistírně necháváme prát peřiny s peřím nebo beránkem. Jinak se řídím dle lístku.
@Anonymní píše:
Zdravím.
Máte zkušenost?
Chodila jsem do čistírny a přemýšlím, že bych vyzkoušela prádelnu, kde jsou pračky s větší gramáži.
Záleží, o jakou peřinu jde. Nemám žádnou speciální, takže peru doma v pračce
Do těch samoobslužných prádelen s mega pračkama, nosím peřiny tak 2× do roka, na pořadné vyprání.
Nouzově udělá službu i domácí pračka, ale třeba od potu během léta, mám lepší pocit, když se to vypere v tom velkém bubnu, kde to není tak nahňácané.
@Anonymní píše:
Zdravím.
Máte zkušenost?
Mam pracku na 9 kg s velkym bubnem, peru v ni. Peri nemame.
@Anonymní píše:
Zdravím.
Máte zkušenost?
Peru a suším doma, ale mám dost velkou pračku i sušičku. Péřové jsme měla jen polštáře, přežily to taky, ty bych ale bez sušičky prát nezkoušela.
Peru doma ale musím po jedne no což je trochu opruz…peří nemáme…
Máme plněné dutým vláknem a peru to doma. Do čistírny bych nosila jen perove.
Máme péřové polštáře i jednu deku a peru normálně v pračce a suším v sušičce. Oboje má dost velký buben a speciální program na péřové věci. Ovšem, a to zdůrazňuji, před praním a sušením je nutné velmi důkladně zkontrolovat švy a kvalitu látky, zda není někde dirka. Protože pokud je… tak to nechceš ![]()
Peřovou peřinu jsem dávala do čistírny, už je nemáme, byl to vopruz.. Teď máme tuším duté vláno a to peru v pračce, mám jí na 8kg ![]()
Mám pračku buď na 8 nebo 9 kilo. Teď přesně nevím. Sušička je na stejnou váhu. Takže běžně peru a suším doma peřiny i polštáře. Taky máme duté vlákno.
Nic péřového nemáme.
Peru doma v pračce, ale je to naprd. Hrozně dlouho schne, resp. hrozně dlouho schne polštář, peřina je suchá za den naštěstí. Polštář suším třeba týden
a bohužel sušičku nemám.
Zdravím.
Máte zkušenost?