Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, zvažují koupi robotického vysavače. Nyní mám tyčový a už dosluhuje. Mám ale byt 1+1, koberec o velikosti asi 16m², zbytek parkety. Má cenu koupit robotický vysavač s cenou do 4tis? Jaké máte vy a jak jste spokojení? Opravdu prosím jen do 4tis. Děkuji ![]()
Koupila bych bez ohledu na velikost bytu, je to super pomocník.
Tip do 4 tisíc nemám, ale měli jsme robovysavač i v menším 2kk - taky jsem se nejdřív ošívala, jestli to má cenu, ale má.
@Kytickaruzova hlavne se podivej, jak tvuj byt vypada. Je volna podlaha? Bude stacit dat nahoru zidle a pripadne par drobnosti? Pokud ano, kup poradny, do 4 tis to nebude nic moc. Pokud mas maly byt se spoustou volne stojicich veci, tak to pro nej moc nebude.
Take máme menší být a v něm kočky
Za mě je to velmi šikovný pomocník
A bývají v akci
Já ho kupovala ze 7tisic na 4 ![]()
To záleží, jak moc máš zaskládáný prostor nábytkem. Jestli budeš muset na každé vysávání vše zvedat, ať to vysavači nezavazí. Tak to snad nemá ani smysl.
Nehledě na fakt, že je stejně dobré mít i běžný vysavač. Kdyby bylo třeba něco mimo zem vysát. Budeš si pořizovat dva vysavače do menšího bytu?
@Kytickaruzova píše:
Dobrý den, zvažují koupi robotického vysavače. Nyní mám tyčový a už dosluhuje. Mám ale byt 1+1, koberec o velikosti asi 16m², zbytek parkety. Má cenu koupit robotický vysavač s cenou do 4tis? Jaké máte vy a jak jste spokojení? Opravdu prosím jen do 4tis. Děkuji
já dostala od kamarádů prehistorickou Roombu, koupila nové kartáče a baterku a miluju ji, takže si klidně kup někde z druhé ruky tu, i skoro desetiletá funguje dobře, jen spíš s gumovými „kartáči“ než štětinovými, snadněji se to čistí
@Kelsey píše:
To záleží, jak moc máš zaskládáný prostor nábytkem. Jestli budeš muset na každé vysávání vše zvedat, ať to vysavači nezavazí. Tak to snad nemá ani smysl.
Nehledě na fakt, že je stejně dobré mít i běžný vysavač. Kdyby bylo třeba něco mimo zem vysát. Budeš si pořizovat dva vysavače do menšího bytu?
Ja treba v nasrm mensim 2kk 46 m2, mam 2 vysavace, proc ne? Robota+tycovy. Robota poustim kdyz tu jsme temer kazdy den protoze pes a tycak je taky kolikrat treba. Jenom robota mit nestaci, tak bych to rekla.
@Kytickaruzova píše:
Dobrý den, zvažují koupi robotického vysavače. Nyní mám tyčový a už dosluhuje. Mám ale byt 1+1, koberec o velikosti asi 16m², zbytek parkety. Má cenu koupit robotický vysavač s cenou do 4tis? Jaké máte vy a jak jste spokojení? Opravdu prosím jen do 4tis. Děkuji
Hlavně se důkladně podívej na ten koberec a jaký má nájezdový hrany, délku vlasu atd. Je dost pravděpodobné, že s tím bude mít problém. Tady v tomto případě je to podle mě zbytečnost co nebude až tolik funkční.
@Ahep píše:
Ja treba v nasrm mensim 2kk 46 m2, mam 2 vysavace, proc ne? Robota+tycovy. Robota poustim kdyz tu jsme temer kazdy den protoze pes a tycak je taky kolikrat treba. Jenom robota mit nestaci, tak bych to rekla.
Když máte zvíře, velmi doporučuju ruční vysavač. Hodí se pak i na drobky a denní bordel. Miluju ho. ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Když máte zvíře, velmi doporučuju ruční vysavač. Hodí se pak i na drobky a denní bordel. Miluju ho.
Rucni mam uz asi 30 let - na drobky. Az doslouzi, dalsi ale uz kupovat nebudu - stejnou fci totiz zastane horni oddelavatelna cast tycaku.
Určitě bych investovala do vysavače víc, pokud je možnost.
Je to super pomocník, ale chce to určitě lepší. ![]()