Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý večer, chtěla bych se vás zeptat na jednu věc jestli se dá některé prádlo prát v umyvadle např: bavlněné bílé tričko, děkuji za odpověď.
Můžeš v něm vyprat vše, co se ti do něj vleze (a co se nemusí čistit pouze chemickou cestou). Pokud nemáš pidi umyvadlo, nevidím v tričku problém. ![]()
@Chameleo píše:
Dobrý večer, chtěla bych se vás zeptat na jednu věc jestli se dá některé prádlo prát v umyvadle např: bavlněné bílé tričko, děkuji za odpověď.
proč by jsi nemohla? můžeš ![]()
@Chameleo píše:
Samozřejmě, bílé zvlášt a nezapomen vymáchat… ![]()
Da. Taky ve vane, v kyblu, v neckach nebo prakticky v jakekoliv (idealne ciste) nadobe, ktera udrzi vodu ![]()
Má maminka prala některé prádlo ve vaně. Když ještě nebyli autom. pračky a byli jen ty klasické. Děkuji za vymoženosti.
@Chameleo chci si ukrojit chleba e nemám el. kráječ, mohu použít nůž?
Chci udělat něco, cokoliv. Mám použít mozek nebo se optat na emiminu? B je správně!!!
Tak samozřejmě
Mám třeba krajkové prádlo, které by se nemělo prát v pračce. Akorát umývadlo je celkem malé, takže třeba prostěradlo bych tam určitě nedávala. Spíš u praní v umývadle vidím jako hlavní problém ždímání - prostě moje pračka to umí líp no.
@j.a.n.i1 píše:
@stinga Radeji ho trhej, nozem by ses mohla porezat
už jdu hryzat, beztak bych nevěděla, jestli použít modrý nebo žlutý nůž, a než založím další diskusi, omdlím hlady ![]()