Praní výbavičky pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31274
26.2.13 13:01

@j.a.n.i1 přesně tohle jsem chtěla napsat, že není snad nic šetrnějšího než prací mýdlo a místo aviváže ocet…
jen je hrozná pakárna to strouhat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.3.13 17:58

No já bych určitě aspoň to první vyprala v nějakém prášku pro miminka, třeba Lovela, není drahá, a je antialergenní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vláďa 1
3.3.13 22:25
@majkyn píše:
Ahoj, mám takový dotaz.

Už nějaký ten rok peru oblečení v mýdlu Lanza, mýdlo strouhám a vždy do bubnu dám hrst místo pracího prášku. Máme dost tvrdou a kamenou vodu na vesnici, a po té Lanze není prádlo tvrdé a je krásně čisté. Aviváž nepoužívám, dávám ocet.

Zajímá mě. Chystám se prát výbavičku pro novorozeně a nevím, zda můžu vyprat v té Lanze… myslíte že to nečemu bude vadit? když dám dvakrát máchání? Vsudě čtu že používáte prášky sensitive atd…

Asi to chce hodně opatrnosti, určitě žádné driáky Extra Power… Pokud mají miminka nějaký kožní problém, tak mohu z vlastní zkušenosti doporučit Sodasan. Je sice dražší, ale máme výborné zkušenosti. Více na http://atopik.mypage.cz/rubriky/prani

• Citovat
  • Upravit
228
3.3.13 22:32

Já malýmu peru jedině v lovele, je dost šetrná a krásně voní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.3.13 22:31

@Evikk Taky peru pro mimi v obyčejným gelu na praní a ještě používám aviváž. Potřebuju mít krásně voňavé prádlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí