Chůvička Tefal TD5000KO disney

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
252
16.2.13 21:33

chůvička Tefal TD5000KO disney

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s touto chůvičkou. Uvažujeme nad její koupí, ale ráda bych nejdřív shromáždila co nejvíce informací - recenzí. Chůvička bude používána v rodinném domě, na okraji města. Děkuji předem za vaše názory a doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12262
16.2.13 21:36

Tato chůvička má přijít kamarádce začátkem týdne tak jestli počkáš týden dva napíšu ti recenze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.13 21:51

Chůvičku používáme asi 8 měsíců a zatím naprostá spokojenost. Je velmi citlivá, takže je slyšet i tikání hodin v pokojíčku, které jsou na druhém konci místnosti. Jen nevydrží tolik na baterie. Pro nás to takový problém není, protože rodičovskou jednotku používáme jen tam, kde je elektrická zásuvka. Dosah je také velmi slušný. Zkoušeli jsme na chalupě - z pokojíčku v patře přes celý dům až do pergoly. Sama jsem ji kupovala na doporučení od známé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
17.2.13 08:24
@martulkasloník píše:
Tato chůvička má přijít kamarádce začátkem týdne tak jestli počkáš týden dva napíšu ti recenze :mrgreen:

určitě, nechci udělat nějaký unáhlený nákup :) Za recenze budu moc ráda, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
17.2.13 08:25
@SarkaL85 píše:
Chůvičku používáme asi 8 měsíců a zatím naprostá spokojenost. Je velmi citlivá, takže je slyšet i tikání hodin v pokojíčku, které jsou na druhém konci místnosti. Jen nevydrží tolik na baterie. Pro nás to takový problém není, protože rodičovskou jednotku používáme jen tam, kde je elektrická zásuvka. Dosah je také velmi slušný. Zkoušeli jsme na chalupě - z pokojíčku v patře přes celý dům až do pergoly. Sama jsem ji kupovala na doporučení od známé.

To zní dobře! Díky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
18.2.13 14:40

Tak píši slíbenou recenzi, kamarádce došli už v pátek odpoledne tak je hned od té doby používá, má je puštěné v pokojíku nonstopprotože mají velký barák, prý jsou fajn jen když to úplně zesílíš na nejvyšší stupeň tak to trošku chrčí ale jinak pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.2.13 16:49
@martulkasloník píše:
Tak píši slíbenou recenzi, kamarádce došli už v pátek odpoledne tak je hned od té doby používá, má je puštěné v pokojíku nonstopprotože mají velký barák, prý jsou fajn jen když to úplně zesílíš na nejvyšší stupeň tak to trošku chrčí ale jinak pohoda

Díky moc, jsi hodná! Myslím, že je koupíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpironka
23.7.13 13:46

Tak jsem právš obednala chůvičku. Jsem zvedava doufám že budem spokojení :) :*

• Citovat
  • Upravit
252
24.7.13 11:47

My je nakonec opravdu koupili a jsme zatím moc spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
22.11.13 12:14

Ahojte ráda bych koupila tuhle dětskou chůvičku. Jenže bych si přála ji vidět na živo, takže bych ji chtěla koupit někde v kameném obchodě. Nevíte některá z Vás kde by se dala sehnat, v jakém elektru? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
22.11.13 14:08

@Ivčis ahoj, s tím bohužel nepomůžu :(, protože jsem ji kupovala přes internet. Předtím jsem ji ani naživo neviděla, tak nemám tušení, kde se dá v kamenném obchodě sehnat :nevim: Ale chůvičky jinak opravdu doporučuji. Po půlroce používání jsem s nima moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
25.11.13 13:30

@Catalya Prosím, můžu se ještě zeptat jestli dáváte chůvičku do kočárku? Už jsem ji viděla v obchodě a přišla mi celkem veklá :( tak mě to odradilo. Budu ji potřebovat hlavně do kočáru. D9ky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
25.11.13 14:05

@Ivčis dávám. Občas se stane, že ji není kam položit, tak ji strčím do kočárku. No respektive ji položím na boudičku. Pravda je, že ta dětská chůvička je docela velká. Naše malá je ale drobek, tak by se jí do korbičky taky vešla. Na té boudičce ale drží, tak ji pokládám tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.11.13 16:31

@Ivčis měla jsem aventky a do kočáru jsem to dávala ale málokdy, spíš jen na zahradě u tchýně kde je klid, třeba dát tu kočár po okna nebo na balkon ve městě nehrozilo s chůvičkou, pořád mi to hlásila nějaké zvuky takže jsem to brzo přestala do kočáru dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
10.1.14 22:23

Muzu se optat? Ma tato chuvicka klip k pripnuti na pasek?? A muzou byt obe casti jen ns baterky a ne v elektrice?? Aby mohlo byt mimco v kocarku s ja na zahrade:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí