Koš pro miminko Mothercare

1604
12.2.13 20:12

koš pro miminko mothercare

Ahoj maminy,
právě jsme pořídili koš mothercare pro miminko z druhé ruky. Byl pro něj manžel, je na houpacím stojanu, za výbornou cenu. Moc krásný. Ale při hlubším prozkoumání mám několik dotazů. Zaprvé mi celkově přijde moc měkký, myslela jsem, že bude pevnější. Horní kraje se tak dost „rozšklebují“ do stran. Máte to všichni tak? Pak mi přijde, že se stojanem má miminko zpevněný spodek košíku pouze u hlavičky a nožiček, ale uprostřed se to propadá níž na ty napnuté popruhy. A do třetice nám padá boudička, na to možná ještě zítra v klidu přijdu, aby se dala napnout pevněji. Tak se ptám, máte to všichni tak? Jak jste byly spokojené při užívání koše? Možná to moc zkoumám a už mi hrabe… Jinak ten koš vypadá perfektně, je po jednom miminku (tomu i věřím). Ale mám výše uvedená „ale“. Děkuju za reakce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
12.2.13 23:30

Ahoj,
nemám přímo koš Mothercare, ale Mamas and Papas. Myslím, že jsou na stejném principu a provedením hodně podobné.
Koš skutečně měkkčí je, okraje se tedy vyloženě nerozšklebují, ale koš je trochu otevřenější. Myslím, že je to úplně normální.
Se stojanem asi nepomůžu, máme ten pevný nehoupací. Je taky s popruhy (asi stejně dělané jakou houpací), ale s tím držením problém nemám a to jsme tam měli 6 kg miminko.
Boudička měla občas tendenci padat, ale pak jsem vyzkoumala, že jsem tam asi po jejím vyprání nandala zpátky ve špatném pořadí ty plastové obruče. Když jsem to změnila, tak jsem líp utáhla i ty kolíčky a od té doby dobrý.
Jinak já byla/jsem s košem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí