Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, prosím o radu. Zvažuji koupi fusaku emitex combi 3v1, ale malá bude mít v létě 2 roky. Tak se chci zeptat, do jakého věku jste v něm vaše děti vozily? Jestli má cenu ho ještě koupit, nebo ne. Děkuji za rady
Jestli bude mít tvoje holčička 2roky v létě, tak si myslím, že fusak je už zbytečnost. Příští zimu ji přeci už v kočárku vozit nebudeš, takže bych zbytečně nevyhazovala peníze. Jinak ve fusaku jsem měla moje dítě jen do 2 let
Hlavně i kdyby zakladatelka dítě v kočárku vozila, tak v tomhle věku se mu už dá vysvětlit, že má zůstat pod dekou… Pro 1800 určitě najdu lepší využití ![]()
PS: V čem jsi vlastně vozila dítě doteď? Ten fusak na tu jednu sezónu, kdyby malá ještě jezdila (což já si umím představit, že bude, na rychlej přesun je pěšechodná procházka o nervy), už použít nemůžeš? Jinak kdybys na léto chtěla něco lepšího než deka, tak dělají Emitex 2v1 - jarně-podzimní fusak s dekou, ten mi vyhovuje, protože se dceři nesešoupává jako deka, a stál pětikilo.
No, měla jsem klasický fusak berana ( ještě po mě ) ale za 1) už je v něm natěsno a za 2) když jde sem tam sama a pak ji zpět posadím do kočáru, tak je mi líto toho fusaku, protože díky botům se rychle zašpiní.
Malá už ujde pěkný kus sama pěšky, jde mi jen o to, že hodně často chodíme pěšky k rodičům a ti bydlí 2 km od nás a takový kus ještě sama nezajde, to by jsme šly snad celý den. No a když budou v zimě pořádné mrazy, tak aby ji jen v kombinéze a pod dekou v kočaru nebyla zima.
Jinak bych už o koupi fusaku ani neuvažovala.
A ten fusak emitex 2v1 mám, ale mám bavlněný, jsem s ním max. spokojená, ale příště bych asi volila raději ten fleecový.
No tak ten 2v1 je na léto
A jinak nepropadej panice, uvidíš, jak na tom bude s chůzí dcera za rok, to je daleko…
Já mám kluky 22 měsíců a mám tyto fusaky. Sama nevím, zda se tam příští zimu ještě vlezou - myslím, že na začátku příští zimy ještě kočárek využívat budu a pokud se tam vlezou, ještě fusaky využiju.
Ten fusak 3v1 je výbornej
a myslím že kdyby jsi se mrkla třeba na MMB, já ho mám odtud za 350,– a nelituju těch peněz
za ty peníze i kdyby jsi ho měla jen teď na konec zimy ![]()
Tak já ho mám a na syna jsem ho kupovala ve 2 letech. Má 3,5 a beru ho třeba na boby a je super. Nebo jsem ho využil i na dovolené do postele když bylo chladno. I teď se v pohodě se do něj vejde.
Měla jsem tento fusak jak u první dcery tak u dvojčat a použili jsme jen první zimu, dvojky mají 2 roky a fusak jsme vůbec teď nepoužili, od října chodí pěšom a když je sníh vozíme na saních, bobech, jen normoš v kombošce.