Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
prosím o radu. Koupila jsem protěný koš scarlett a nevím kde sehnat obyčejné froté prostěradlo na madraci rozměr madrace je 46×86. Tento rozměr prostěradla jsem nikde neobjevila.
@LakyS píše:
Ahoj,
prosím o radu. Koupila jsem protěný koš scarlett a nevím kde sehnat obyčejné froté prostěradlo na madraci rozměr madrace je 46×86. Tento rozměr prostěradla jsem nikde neobjevila.
Zkus tesco, tenkrát jsem ho tam kupovala. Bylo sice o trochu větší, ale nešlo to vidět. Přesnou velikost jsem také nikde nesehnala a to z tesca sedělo nejlépe.
Díky kouknu tam, nechápu proč když už dělají všechno možný polstrování nejsou schopni udělat i obyčejné froté prostěradlo ![]()
Já bych se asi zkusila zeptat, tam kde prodávají scarlett, jestli nejde přímo objednat prostěradlo na kos.
Dneska jsem se na to ptala tady v kojeneckém v Ostravě - Woko. Tak Scarlett to prý v nabidce nemá, ale že je možné u nich ve Woku na objednávku nechat cokoliv ušít. A jak jste s košem spokojená? Taky o koupi uvažuju, je moc pěkný ![]()
Tak já nakonec koupila přes net prostěradla v internetovým obchodě www batolatko cz. Froté potah na přebalovací podložku - 80×50cm ID produktu je 7905 bohužel nelze vložit odkaz. Prostěradla padnou jak ulitý.