Prášek po a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
8.9.25 22:34

Prášek po, menstruace

Dobrý den. Chci se zeptat kdo má zkušenosti s práškem po sexu. Jednou jsem si ho pro jistotu vzala a po 3 dnech jsem krvácela 4 dny, ale od té doby uběhl měsíc a půl a stále jsem svojí menstruaci nedostala, přitom můj termín byl 16.8. Vím, že prášek kvůli hodně hormonů to dost ovlivní, ale bojím se, aby vše bylo v pořádku, tak mě zajímá jak jste to měli vy po prášku s menstruací, děkuji.( U gynekološky už jsem byla, ale nic moc mi na to neřekla, jen ať si udělám test, ale ty jsou negativní. A antikoncepci jsem si nechala předepsat jen čekám, až mi dorazí menstruace.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.9.25 00:00

Ahoj, sama zkušenost nemám, ale ségra nedávno řešila úplně to samé. (jelikož jde o sestru a ne o mě, tak si dovolím anonym).
Užila taky prášek po.. A úplně jak píšeš ty přes měsíc menstruace nikde. Testy měla negativní. Než šla k lékaři, tak jsme spolu zjišťovaly možné-nemožné. Máme spolu hezky a blízký vztah. No nakonec ji bylo přímo na gynekologii řečeno, že si tím práškem logicky posunula ovulaci a tímpadem se zpozdi i menstruace a že ta další ms může být opožděna i o několik týdnů.. Je to „darda“ hormonů, ač je to jednorázová dávka. Takže prý není divu, že to dokáže až tak rozhodit cyklus.
Ms se pak dostavila až 3 týdny po jejím původním termínu. A další cyklus měla pro změnu krvácení dvakrát. Vždy na 5 dní v podobě klasické ms. Pak se jí to zase srovnalo. Nevím, jestli ti to nějak pomůže, ale zatím nikdo, kdo by věděl víc neodpověděl, tak třeba alespoň tahle podobná zkušenost trochu uklidní. Žádný závažný problém z toho nebyl, jen doost rozhozeny cyklus. Tak držím palce, ať to máš také tak, ať se to také brzy srovná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1