Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, v nájmu jsem už 10 let. Za tu dobu jsem měla problémy s prasklými držáky u topného žebříku v koupelně. Už to bylo 2× opravované a po třetí opět praskly. Nikdo mi nevěří, že jsem se o žebřík neopírala. Zítra tedy opět volám majitelce a budu s ní držáky na topení řešit. Mám strach, že mi taky neuvěří. Ale já jsem to nikdy nerozbila, nedávám tam ani mokré ručníky. Už fakt toho mám dost, pořád to praská a nikdo mi nevěří. Nevíte, čím by to mohlo být? Modlím se aby to do rána vydrželo, protože jeden jediný držák je zdravý, jinak jsou všechny prasklé.
@Cosmopolitan píše:
Zdravím, v nájmu jsem už 10 let. Za tu dobu jsem měla problémy s prasklými držáky u topného žebříku v koupelně. Už to bylo 2× opravované a po třetí opět praskly. Nikdo mi nevěří, že jsem se o žebřík neopírala. Zítra tedy opět volám majitelce a budu s ní držáky na topení řešit. Mám strach, že mi taky neuvěří. Ale já jsem to nikdy nerozbila, nedávám tam ani mokré ručníky. Už fakt toho mám dost, pořád to praská a nikdo mi nevěří. Nevíte, čím by to mohlo být? Modlím se aby to do rána vydrželo, protože jeden jediný držák je zdravý, jinak jsou všechny prasklé.
Protože to je šmejd když se na to nedá dát ani ručník. Nikam bych nevolal kvůli takové drobnosti a vyřešil si držáky sám.
Stačí koupit objímky na trubky se šroubem ![]()
Máš foto žebříku a držáku?
@JiříkMazlík píše:
Protože to je šmejd když se na to nedá dát ani ručník. Nikam bych nevolal kvůli takové drobnosti a vyřešil si držáky sám.
Stačí koupit objímky na trubky se šroubem
Máš foto žebříku a držáku?
Já jsem se snažila sehnat držáky ale nikde je nemají a kohokoli jsem oslovila (myslím topenáře) tak mě každý odmítl. Foto pošlu do SZ.
Pricina sa vola tepelna roztaznost, presnejsie lemplactvi. A je vlastne spravne ze to prasklo, keby si ten drziak mala dostatocne pevny tak by ti praskla ta trubka rebriku ktora je v tom drziaku chytena a to by este len bola zabava.
Tie drziaky sa musia spravne namontovat aby umoznovali tepelnu roztaznost (obomi smermi) a ak mas nejaky ‚nadrozmerny‘ rebrik tak musia mat vacsie tolerancie. Mozno b ystacilo vymenti tie ruky ktore to montuju.
@IcePlanet7 píše:
Pricina sa vola tepelna roztaznost, presnejsie lemplactvi. A je vlastne spravne ze to prasklo, keby si ten drziak mala dostatocne pevny tak by ti praskla ta trubka rebriku ktora je v tom drziaku chytena a to by este len bola zabava.Tie drziaky sa musia spravne namontovat aby umoznovali tepelnu roztaznost (obomi smermi) a ak mas nejaky ‚nadrozmerny‘ rebrik tak musia mat vacsie tolerancie. Mozno b ystacilo vymenti tie ruky ktore to montuju.
Jo, taky mi připadá, že je to na prd udělaný. Ale nemůžu nikoho, kdo by mi to spravil sehnat. Volala jsem topenáře a všichni mě odmítli.