Prasklé těsnění u bubnu pračky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prasklé těsnění u bubnu pračky
Zdravím, chci se poradit. Právě jsem cistila těsnění u bubnu pračky od nečistot. Bohužel se mi nějak podařilo ho prdnout, a teď je tam asi 1 cm dírka. Znamená to že budu muset koupit nové. Děkuji a omlouvám se za blbý dotaz ale nejsem technický typ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, budeš muset koupit nové. Možná pokud je to v nějakém dobrém místě, tak to vadit nebude, ale osobně bych vytopení koupelny neriskovala. No a hlavně pokud nejsi technický typ, budeš si muset někoho na výměnu těsnění pozvat. Já jen tak přemýšlím, co jsi s tím vyvadela, že prasklo. Ta guma je strašně silná. To už muselo být celkově v dost špatné kondici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu no vypadá to nějak takto. Akorát jsem se snažila vyčistit ty spáry hadříkem ale asi jsem to moc natáhla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle podle mě bude protékat. Asi už byla guma ztrouchnivělá nebo trochu prošoupaná. Jinak bys ji normálním natažením takhle nezničila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nouzovka- nejde to těsnění pootočit, aby díra byla nahoře? A nahoře to případně zatěsnit silikonem? Na nějakou dobu by to držet mohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, pokud se to má „koupit na internetu“ a vyměnit za nové, tak s tím něco dělat jít musí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit