Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemyslím to špatně, ale fascinuje mě, že víš, kdy přesně máš ovulaci, ale nějaké prášky po ti nic neříkají. ![]()
S ex nám praskl kondom a zjistili jsme to až po jeho vyvrcholení. Bylo to večer a hned ráno jsme jeli pro pilulku po. Těhotná jsem nebyla.
@Paní.Norrisová píše:
Nemyslím to špatně, ale fascinuje mě, že víš, kdy přesně máš ovulaci, ale nějaké prášky po ti nic neříkají.
S ex nám praskl kondom a zjistili jsme to až po jeho vyvrcholení. Bylo to večer a hned ráno jsme jeli pro pilulku po. Těhotná jsem nebyla.
Vím, protože na to mám aplikaci, kde si zaznamenávám ms.
Vím, co jsou prášky po, ale zase je nechci brát zbytečně
našla jsem, že je jen malá šance otěhotnění, ale i tak se bojím.. a tak mě zajímaly názory ostatních tady.
Jela bych si ráno pro pilulku. Tohle bych si náhodě troufla nechat jenom v případě, že by dítko nebylo zásadní problém.
@Anonymní píše:
Vím, co jsou prášky po, ale zase je nechci brát zbytečněnašla jsem, že je jen malá šance otěhotnění, ale i tak se bojím.. a tak mě zajímaly názory ostatních tady.
Jestli je těhotenství nežádoucí, prášek po bych vzala. Aplikace neví, kdy skutečně ovuluješ.
Jed si pro pilulku po, na apku není spoleh, to je orientační ˇ.
@Anonymní píše:
Zdravím.
Je mi 19.
S přítelem jsme měli sex a praskl nám kondom.
Bylo to před ejakuací a hned jsme přestali.
Ale mám 4. den do ovulace.
Myslíte si, že mohu být těhotná? Stalo se to někomu?
Předem děkuji
Určitě. Čekáš nejmíň paterčata.
Pokud nebylo vyvrcholeni, je ta pravdepodobnost mensi, ale i tak bych jela pro pilulku Po…pro tvuj klid, nez to pak resit…jinak s prasklym kondomem mam tez zkusenost…a taky 17 letou dceru
Ale my to tenkrat zjistili az po sexu, ze kondom praskl… ja tenkrat taky neplasila, pac jsem mela asi 2 dny po skonceni ms a domnivala jsem se, ze nemam plodne dny…no mela jsem
Respektive mohla jsem mit ovulaci az par dni po, ale to spermiim, staci, ty odolne par dni preziji…
@Anonymní píše:
Vím, co jsou prášky po, ale zase je nechci brát zbytečněnašla jsem, že je jen malá šance otěhotnění, ale i tak se bojím.. a tak mě zajímaly názory ostatních tady.
Tak si potom stáhneš aplikaci těhotenství, porod a péče o dítě a budeš bez starostí ![]()
Pokud nevyvrcholil riskla bych, že budu muset vzít až případně pilulku potratovou, než „zbytecne“ pilulku po. A aplikacím nevěř, to je jen odhad.
@Kipa22 píše:
Určitě. Čekáš nejmíň paterčata.
Nemá smysl být hned agresivní ![]()
@Anonymní píše:
Tak musíš si ujasnit, jestli těhotenství nebo měsíc, dva rozhozený cyklus.
Já bych třeba neriskovala.
A podle aplikace se teda rozhodně neřídí. O ničem to nevypovídá a ovulaci můžeš mít úplně jinak. ![]()
Vzala bych si prasek po. Mne treba ty prasky nic nerozhodily, akorat jsem den dva po jejich uziti byla desne unavena.
Zdravím mam dotaz včera jsme měli s přítelem chráněny pohlavní styk a když jsme dosouložili tak jsme zjistili že kondom praskl a přítel ejakuloval do kondomu který byl již ve mě prasklý a měl špičku kondomu prasklou mám týden před MS tak se radši ptám jestli je riziko otěhotnění.😕
Zdravím.
Je mi 19.
S přítelem jsme měli sex a praskl nám kondom.
Bylo to před ejakuací a hned jsme přestali.
Ale mám 4. den do ovulace.
Myslíte si, že mohu být těhotná? Stalo se to někomu?
Předem děkuji