Nitroděložní tělísko ve 30 letech

Anonymní
7.3.23 21:49

Nitrodelozni telisko ve 30

Holky jakou mate zkušenost s nitrodeloznim tělískem? Je i nějaké co úplně zastaví MS, deti uz nechci a prasky pro mě nejsou vhodné :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.3.23 21:56

Ahoj,
já mám dobou zkušenost s Mirenou. Sice to trvalo tak 3 měsíce, než se vše usadilo, ale potom 5 let klid. Poté výměna a hned bylo vše ok. Po 3 letech od zavedení druhé Mireny jsme se s mužem rozhodli, že zkusíme ještě miminko a po 8 měsících po vyjmutí se zadařilo… v mých 43 letech. Takže kdyby přeci jen i v tomto směru je přátelská 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.23 22:00
@Anonymní píše:
Ahoj,
já mám dobou zkušenost s Mirenou. Sice to trvalo tak 3 měsíce, než se vše usadilo, ale potom 5 let klid. Poté výměna a hned bylo vše ok. Po 3 letech od zavedení druhé Mireny jsme se s mužem rozhodli, že zkusíme ještě miminko a po 8 měsících po vyjmutí se zadařilo… v mých 43 letech. Takže kdyby přeci jen i v tomto směru je přátelská 🙂

Ty 3 měsíce myslíš jako krvácení a pak 5 let bez? :think: to je super ze i v tak pozdním věku miminko 🙂.My už deti mame a neplánujeme další a prasky prostě nemůžu ale chci se nejak chránit jenze se toho tělíska bojjm :? Kolik ta Milena stoji prosim?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.23 22:05

No spíše šlo o časté špinění. Poté už jen špinění místo ms. Velká pohoda 🙂. Tenkrát stála 6 000. A taky jsem říkala že už děti neee. A teď mám kluky 16 a 19 a roční berušku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.23 22:10
@Anonymní píše:
No spíše šlo o časté špinění. Poté už jen špinění místo ms. Velká pohoda 🙂. Tenkrát stála 6 000. A taky jsem říkala že už děti neee. A teď mám kluky 16 a 19 a roční berušku :srdce:

Jee😊ja mam doma 8 a 3 roky rarachy a po druhém porodu mam problém s HA, tak mi právě dr doporučil telisko a nebo vynechat úplně..tak uvidim 🤔ale děkuji za informace

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.23 22:17

Není zač,
Mirena je hormonální tělísko. Měla jsem zkušenost i s nehormonalnim a to byla hrůza. Dlouhá, nepravidelná, bolestivá menstruace.
Tak uvidíš, někdo má zase jinou zkušenost, každému to sedne jinak.

• Citovat
  • Upravit
2002
8.3.23 07:57

Souhlasím s Mirenou, mám s ní taky pouze dobrou zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.3.23 09:27
@Anonymní píše:
Holky jakou mate zkušenost s nitrodeloznim tělískem? Je i nějaké co úplně zastaví MS, deti uz nechci a prasky pro mě nejsou vhodné :roll:

Úplné zastavení MS „by mělo“ zajistit hormonální tělísko. Což osobně nechci, takže sem si dala po 1. porodu nehormonální a s ním otěhotněla. Beru teď prášky a chci pak tělísko zase, jenže i když bude mít dítě v létě 3 roky a od 2 let nekojím, tak MS stále vůbec nebyla 🤷🏻‍♀️ Tak uvidím no, ale každopadně i přes předchozí zkušenost bych šla do tělíska znova.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
8.3.23 09:29
@Anonymní píše:
Není zač,
Mirena je hormonální tělísko. Měla jsem zkušenost i s nehormonalnim a to byla hrůza. Dlouhá, nepravidelná, bolestivá menstruace.
Tak uvidíš, někdo má zase jinou zkušenost, každému to sedne jinak.

Já zase MS u nehormonálního v pohodě. Pravidelná, pouze jeden den silnější, ale délka jako bývala předtím. A nebolestivá :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1