Rada ohledně přerušení menstruace

16
6.3.23 06:59

Rada ohledně přerušení menstruace

Zdravím, potřebovala bych radu. Za 5 dní mám dostat menstruaci. Začínám brát antikoncepci poprvé v životě protože mám stálého partnera a zatím neplánujeme mimino. Zastaví mi antikoncepce ihned menstruaci, nebo budu mít normálně cyklus, podle toho jak mi vychází? Nebo jak docílit toho abych menstruaci vůbec neměla? Máme odletět s partnerem na dovolenou a bohužel mi při plánování vůbec nedošlo že mi to vychází na mé dny.
Moc děkuji za případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
6.3.23 07:09

Antikoncepce menzes nezastaví. Teď už s tím nic neuděláš, to bys musela řešit o dost dřív.

• Citovat
  • Upravit
69001
6.3.23 07:54

Těžko říct, ale v téhle fázi už bych s tím moc nepočítala, možná tam může být o pár dní posun. Teď už ale nic nenaděláš, rozhodně bych do toho ještě jinak nezasahovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
6.3.23 08:02

Za těch 5 dní budeš menstruaci normálně mít. Do budoucna koukni do pribaloveho letáku. Nepíšeš, jakou máš antikoncepci, ale pravděpodobně budeš moct spojovat platicka a tím se krvácení vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.3.23 08:06

@AnoNe Myslím že Tri-regol. Děkuji za radu :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.3.23 08:34
@Kack13 píše:
@AnoNe Myslím že Tri-regol. Děkuji za radu :) :)

Tak u téhle určitě ne. Spojovat lze jen u monofázové, tahle je třífázová.

• Citovat
  • Upravit
15162
6.3.23 13:13

Když s antikoncepci začínáš, můžeš klidně krvácet nebo špinit celý první mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noronnie
7.3.23 15:56

Kdyz beres HA, tak menstruaci vubec nemas. Prosim, zjistete si, jak HA funguje, nez ji zacnete vubec brat.

• Citovat
  • Upravit
16
7.3.23 15:58

@noronnie Ještě že jsi mi to řekla, jinak by mě to nikdy nenapadlo, zjistit si to ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noronnie
7.3.23 15:59
@Kack13 píše:
@noronnie Ještě že jsi mi to řekla, jinak by mě to nikdy nenapadlo, zjistit si to ;) ;) ;)

No, podle uvodniho prispevku jak to funguje nevis.

• Citovat
  • Upravit
16
7.3.23 16:05

@noronnie
Užívám to poprvé v životě, žádný učený přeci z nebe nespadl ne? Nebo očividně asi ano když vidím tvou reakci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noronnie
7.3.23 16:08
@Kack13 píše:
@noronnie
Užívám to poprvé v životě, žádný učený přeci z nebe nespadl ne? Nebo očividně asi ano když vidím tvou reakci :wink:

Ve 30 mam za sebou operace, 2× umely prechod a z gyn hlediska jsem si prosla peklem, takze ano, o lecich vim hodne 🙂

• Citovat
  • Upravit
16
7.3.23 16:13

@noronnie Gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.3.23 17:05
@noronnie píše:
Kdyz beres HA, tak menstruaci vubec nemas. Prosim, zjistete si, jak HA funguje, nez ji zacnete vubec brat.

Boha jeho, tak tady budem slovíkařit…. :roll:
Prostě krvácíš, tak se tomu říká menzes. Ani moje gynekoložka tomu neříká krvácení ze spádu hormonů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1