Prasklý lem autosedačka Römer

Ivetka25
17.10.15 20:11

Prasklý lem autosedačka Römer

Mamči chtěla bych se zeptat, kupovali jsme sedačku Römer King TS již z druhé ruky, a nyní při praní potahu pro případný prodej jsem si všimla, že je prasklý polystyren, ne přímo podhlavníku ale ten vnější. Prasklý určitě nebyl a vůbec si nejsem vědomá, kdy se to stalo. Je takto sedačka vůbec prodejná, nebo je to vážná závada, vůbec teď nevím co s tím. Kupovali jsme ji za 3 tis. a používali cca rok a měsíc. Jaká by případně mohla být takto prodejní cena? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
17.10.15 20:16

@Ivetka25 nám tam taky praskl ten polystyren a kupovali jsme nový. Tak se podívej, jestli se dělá tenhle konkrétní jako náhradní díl.

• Citovat
  • Upravit
17.10.15 20:30

@Ivetka25 prodejna je mrknete na bazarky, malo ktera nema praskle polystyreny. Daji se koupit nove cca 390,– za sadu. Napriklad babydirect v brne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
17.10.15 22:09

Já jsem to řešila minulý týden v Ostravě a v Sambaby mi prodavačka dala taky kontakt na Babydirect s tím, že si to tam mám objednat. Ale zatím jsem se k tomu nedostala. Mám prasklý bok nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.10.15 07:54

@Ivetka25 kupte nový polystyren a vyměňte si ho, zde najdete ND na všechny Römery co jsou dostupné: http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí