Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
10 dní před MS a 3 dny po ovulaci(prokázané) jsou už šance velmi malé. Fáze od početí do očekávane menstruace nemůže být kratší jak 9 dní. Nervala bych do sebe(ani do dcery za těchto podmínek) to svinstvo, může Ti rozhodit cyklus na několik měsíců.
Já postinor měla v 18, bohužel taky kvůli prasklému kondomu, měla jsem ho asi 30 hodin PO. Je sice pravda, že mi to rozhodila menstruaci asi na 2 měsíce, ale aspoň nejsem těhotná
držím palce
Taky nám jednou prasknul kondom a měla jsem tehdy nějakou pilulku PO, nevím už jak se jmenovala. Jediné co to ovlivnilo bylo že následující menstruace přišla mnohem silnější a hodně bolestivá. Další cyklus pak proběhl normálně.
Pokud máš pravidelné cykly a víš, že ovulace před 3 dny proběhla, šance na těhotenství je mizivá.
Ja teda nepoznala ani ve 30ti letech, kdy presne mam ovulaci. Az kdyz jsem si kvuli planovanemu tehotenstvi merila bazalni teplotu. Byla jsem hodne prekvapena, ze ji mam az cca 20. den cyklu (delka klasika 28dni)…Takze bych lupla postinor, pro jistotu😉
Dobrý den za 10dnu bych měla dostat menstruaci a poslední ovulace jsem měla před 3dny, prasknul nám kondom a vlastně čekám až v
tevrouou lékárny, takže do 3hodin po styku bych to užila chci si koupit POSTINOR-2 Prosím mate někdo zkušenosti? Je mi 17 takže nemůžu si to dítě nechat dekuju