Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já nechápu, proč se ho nezeptaš? ![]()
A ano, je to normální teď když je hic můj chlap taky lítá po bytě v trenclach nebo nahý. A můžu ti říct, máš velké štěstí, že máš na co koukat
já teda ne, na mě to působí spíš antisexy ![]()
Tak se ho normalne zeptej. Kazdy at si u sebe doma dela co uzna za vhodne.
Celé léto vždy doma nazí oba a to máme klimu, ale je to prostě pohoda nemít nic na sobě a když je chladno, tak normálně jen spodky a tričko. Od toho jsme doma, abysme mohli mít maximální pohodlí a být sami sebou. Jinak toto bys neměla řešit s náma, když o vás nic nevíme, ale s mužem ![]()
Dnes bylo 30 stupňů. Taky chodím celý den je ve spodním dílu plavek. ![]()
Manželka také chodí poslední dny jenom v tričku a kalhotkách. Sex ale nechce. Co to má znamenat? O co jí sakra jde? Na mě to totiž celkem působí, její tělo v kalhotkách je hrozně sexy! Nemyslím si, že to dělá kvůli horku, vždyť je jenom kolem 30°C.
![]()
Nevím, já na to taky moc nejsem. Ideálně aspoň triko a trenky. I když má chlap hezkou postavu, je pro mě lepší nechat nahotu na sex a nekoukat na to furt, to pak zevšední, ale beru, že každý to má jinak. Nahá bych doma chodila jen v případě, že bych měla prsa maximálně jedničky nebo pak ty silikonové balony, co se nehnou. Ani jedno není můj případ, proto nahá nechodím.
@Lucius08 píše:
Já nechápu, proč se ho nezeptaš?
A ano, je to normální teď když je hic můj chlap taky lítá po bytě v trenclach nebo nahý. A můžu ti říct, máš velké štěstí, že máš na co koukatjá teda ne, na mě to působí spíš antisexy
Jezis to je presny, taky to na me pusobi antisexy ![]()
Ty jo, manžel ted spí jen v tričku s holým zadkem a předkem, co asi zamýšlí
hele nauč se trollit trošku líp, zatím slabota.
@jege píše:
Manželka také chodí poslední dny jenom v tričku a kalhotkách. Sex ale nechce. Co to má znamenat? O co jí sakra jde? Na mě to totiž celkem působí, její tělo v kalhotkách je hrozně sexy! Nemyslím si, že to dělá kvůli horku, vždyť je jenom kolem 30°C.![]()
Teď vidím, že chozením jenom ve spodním dílu plavek, jsem manžela úplně zmátla. Chudák. Hned ráno mu musím říct, že to nemá sexuální podtext, že jenom sakra horko. ![]()
Jak tak koukám, panu MacDonaldovi právě taky něco vyčuhuje ze spacích boxerek
Myslíte, že ho mám vzbudit? Určitě to byl úmysl, i když úplně spolehlivě odfukuje. ![]()
Ahojky, jsem ve 26tt. Můj manžel začal přede mnou poslední dobou chodit buď v trenkách nebo úplně nahý. Má teď i častěj erekci, se kterou si v trenkách v klidu vykračuje po bytě. Dříve nahý nikdy nechodil, nemyslím si, že by se odhaloval kvůli horku. Spíme spolu teď v těhu častějí, cca obden. Myslíte že mě nějak svádí? Na mě to totiž celkem působí, jeho tělo v trenkách je hrozně sexy, nechci ale aby chodil po bytě nahý denně. Nedělali to vaši chlapi taky? Také se vám to líbí, nebo vám to přijde normální?