Prasknutá cysta - šílená bolest

94
18.6.23 19:48

Prasknutá cysta - šílená bolest

Ahoj všichni, už si nevím rady, tak se obracím sem..Dnes mi praskla cysta, hned potom, co jsme měli s přítelem sex. Šílená bolest, no hrůza :zed: Zítra plánuju jít k doktorce.
Zajímalo by mě ale, co přesně způsobí prasknutí cysty při sexu? :think: Je to tím mužským přirozením nebo? :think: :D No, chápeme se.
A máte nějaké rady, co opravdu zabírá? Kromě HA tu nemohu z jiných lékařských důvodů. Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nelel12
18.6.23 20:19

Mě taky praskla cysta, ale po sexu. Myslela jsem, že zhebnu. A vyloženě mi, jí pomohl prasknout. Dostala jsem parádní z*jebec od doktora, řekl mi, že tohle není žádná sranda, že jsem mohla vykrvácet. Já nekrvácela vůbec. možná jen trošku, ani nevím…už. Já teda nevěděla, že to byla prasklá cysta, vůbec jsem nevěděla, že ji mám. To mi řekl až podle utz. Že většinou se s tímhle leží..kvůli dohledu

• Citovat
  • Upravit
76303
18.6.23 20:42
@smilegirl7 píše:
Ahoj všichni, už si nevím rady, tak se obracím sem..Dnes mi praskla cysta, hned potom, co jsme měli s přítelem sex. Šílená bolest, no hrůza :zed: Zítra plánuju jít k doktorce.
Zajímalo by mě ale, co přesně způsobí prasknutí cysty při sexu? :think: Je to tím mužským přirozením nebo? :think: :D No, chápeme se.
A máte nějaké rady, co opravdu zabírá? Kromě HA tu nemohu z jiných lékařských důvodů. Moc děkuji :srdce:

hm - jak víš, že ti praskla cysta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
18.6.23 22:17
@stinga píše:
hm - jak víš, že ti praskla cysta?

Protože jsem byla celkem nedávno u doktorky a ta mi děla utz a říkala, že se tam nějaká cysta rýsuje. Plus už u sebe i tu bolest poznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí