Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj všichni, už si nevím rady, tak se obracím sem..Dnes mi praskla cysta, hned potom, co jsme měli s přítelem sex. Šílená bolest, no hrůza
Zítra plánuju jít k doktorce.
Zajímalo by mě ale, co přesně způsobí prasknutí cysty při sexu?
Je to tím mužským přirozením nebo?
No, chápeme se.
A máte nějaké rady, co opravdu zabírá? Kromě HA tu nemohu z jiných lékařských důvodů. Moc děkuji ![]()
Mě taky praskla cysta, ale po sexu. Myslela jsem, že zhebnu. A vyloženě mi, jí pomohl prasknout. Dostala jsem parádní z*jebec od doktora, řekl mi, že tohle není žádná sranda, že jsem mohla vykrvácet. Já nekrvácela vůbec. možná jen trošku, ani nevím…už. Já teda nevěděla, že to byla prasklá cysta, vůbec jsem nevěděla, že ji mám. To mi řekl až podle utz. Že většinou se s tímhle leží..kvůli dohledu
@smilegirl7 píše:
Ahoj všichni, už si nevím rady, tak se obracím sem..Dnes mi praskla cysta, hned potom, co jsme měli s přítelem sex. Šílená bolest, no hrůzaZítra plánuju jít k doktorce.
Zajímalo by mě ale, co přesně způsobí prasknutí cysty při sexu?Je to tím mužským přirozením nebo?
![]()
No, chápeme se.
A máte nějaké rady, co opravdu zabírá? Kromě HA tu nemohu z jiných lékařských důvodů. Moc děkuji
hm - jak víš, že ti praskla cysta?
@stinga píše:
hm - jak víš, že ti praskla cysta?
Protože jsem byla celkem nedávno u doktorky a ta mi děla utz a říkala, že se tam nějaká cysta rýsuje. Plus už u sebe i tu bolest poznám.