Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pokud jste už spolu byly, tak to už nejspíš mají taky ne? Infekční jsi většinou ještě před prvními projevy.
@MamkaDouDou píše:
Pokud jste už spolu byly, tak to už nejspíš mají taky ne? Infekční jsi většinou ještě před prvními projevy.
Pravé ze zatím příznaky nemají. Mě není nic zásadního, ale dcera každý nachlazení má horečky atd. Tak si říkám jestli proste se tam nevratit teď, protože pokud se vrátím ve středu a chytí to ode mě, projevilo by se to o víkendu.. já vím ze asi řeším kraviny ale nevim co je nejlepší
@Anonymní píše:
Pravé ze zatím příznaky nemají. Mě není nic zásadního, ale dcera každý nachlazení má horečky atd. Tak si říkám jestli proste se tam nevratit teď, protože pokud se vrátím ve středu a chytí to ode mě, projevilo by se to o víkendu.. já vím ze asi řeším kraviny ale nevim co je nejlepší
Nebo se to u nich projevit nemusí vůbec
Třeba jsi měla oslavenou imunitu.
Vždyť se nemusi nakazit vůbec i kdyby jsi tam zůstala… A ve středu už asi infekcni nebudeš, to bývá ještě před vypuknutím nemoci.
Ve středu už infekční nebudeš a i kdyby, tak rýma je prd, to bych ani neřešila ![]()
@Kriss Tina píše:
Ve středu už infekční nebudeš a i kdyby, tak rýma je prd, to bych ani neřešila
Nevim přesně co mi je, ale pichani v těle, únava, lehká rýma.. takže asi lehká viróza a jak říkám, dcera na nachlazení vždy reaguje horeckami.. já vím ze prehanim, ale dcera se k moři hrozne těší a nechci to prekazit.. ale jestli to má chytit ať to chytí radši teď než v polovině týdne
Neřešila bych to. Něčím se nakazit může i u babičky. Nebo v hale na letišti, v letadle..
A proč bys tam měla jezdit s virozou? Pokud nebudeš do středy OK, nemůžeš tam dítě nechat déle?
Moc to resis, stejne muze onemocnet pozdeji jen tak, klidne den pred dovolenou. Ve stredu uz stejne nejspise infekcni nebudes. Taky ses mohla nakazit od ni a ona je bez priznaku, zazili jsme uz vse.
@nozu píše:
A proč bys tam měla jezdit s virozou? Pokud nebudeš do středy OK, nemůžeš tam dítě nechat déle?
Asi tak, to by mi prislo logické.
@blumen píše:
Moc to resis, stejne muze onemocnet pozdeji jen tak, klidne den pred dovolenou. Ve stredu uz stejne nejspise infekcni nebudes. Taky ses mohla nakazit od ni a ona je bez priznaku, zazili jsme uz vse.
Mas pravdu. Moc to řeším. Díky všem za reakci
@Anonymní píše:
Mas pravdu. Moc to řeším. Díky všem za reakci
Tak at to dobre dopadne a odletite
tento rok se taky chystame a snad to klapne ![]()
@blumen píše:
Tak at to dobre dopadne a odletitetento rok se taky chystame a snad to klapne
Moc dekuju ![]()
Ahoj, za týden máme jet k moři. Dcera je teď u babičky, já jsem původně jela taky ale odjela jsem protože mám trosku příznaky nachlazení- trosku rýma, únava nic zásadního - abych dceru a babičku nenakazila. Nicméně si říkám jestli není lepší se tam vrátit teď, pokud to mají chytit, nejpozději do středy to mají a můžou se ještě do pondělí vyléčit. Kdybych pro dceru přijela napr ve středu, budu porad infekční a dcera to chytí v sobotu a to už by byl problém. Co byste dělali na mem místě?