Neurologicke potize v mladem veku

Anonymní
17.6.23 18:22

Neurologicke potize v mladem veku

Ahoj, uz asi 3 mesice me trapi ruzne problemy.
Kazdodenni bolesti hlavy jen na jedne strane, ktere sice trvaji ani ne 10 sekund, ale jsou nekolikrat za den. Je to nekdy ve spanku, nekdy nahore na hlave. K tomu mi zacalo hucet v uchu a do toho se mi zacali objevovat mzitky pred ocima. Jednou po fyzicke namaze a ted jsem si toho vsiml i na svetlem pozadi. Nevim, jestli si vsechny priznaky neprivolavam, ale jsem vystrasenej. Byl jsem u obvodniho, na orl, na neurologii dvakrat kde se resila bolest hlavy a huceni v usich. Pry nejsem v ohrozeni zivota a nepotrebuji MR/CT. Cekam na rehabilitace 2 mesice a jeste si pockam. Muj strach je ale velky. Nekdy jsem bez bolesti a nekdy je to horsi. Muze toto zpusobit krcni pater? Muzu mit nejakou vaznejsi diagnozu? Na netu jsem cetl hrozny veci a uz se zacinam i zkoumat. Je mi 24 let.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65286
17.6.23 18:27
@Anonymní píše:
Ahoj, uz asi 3 mesice me trapi ruzne problemy.
Kazdodenni bolesti hlavy jen na jedne strane, ktere sice trvaji ani ne 10 sekund, ale jsou nekolikrat za den. Je to nekdy ve spanku, nekdy nahore na hlave. K tomu mi zacalo hucet v uchu a do toho se mi zacali objevovat mzitky pred ocima. Jednou po fyzicke namaze a ted jsem si toho vsiml i na svetlem pozadi. Nevim, jestli si vsechny priznaky neprivolavam, ale jsem vystrasenej. Byl jsem u obvodniho, na orl, na neurologii dvakrat kde se resila bolest hlavy a huceni v usich. Pry nejsem v ohrozeni zivota a nepotrebuji MR/CT. Cekam na rehabilitace 2 mesice a jeste si pockam. Muj strach je ale velky. Nekdy jsem bez bolesti a nekdy je to horsi. Muze toto zpusobit krcni pater? Muzu mit nejakou vaznejsi diagnozu? Na netu jsem cetl hrozny veci a uz se zacinam i zkoumat. Je mi 24 let.

ty tu nepíšeš poprvné, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.23 18:43

@vokishka poprve ne ale s timto problemem ano.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
17.6.23 19:02

Zásadně si nečti nic na webu, to by bylo asi tak nejdůležitější pravidlo. Jinak na rehábky čekat nemusíš, pokud máš tak velké problémy, tak si je můžeš normálně zaplatit sám. Krční páteř je celkem potvora no, jinak věk je asi jedno. Já se s tim plácám co pamatuju a lékaři taky jen kroutí hlavou. Takže o věku to nebude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex