Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
minulé těhotenství mi porod začal kontrakcemi a vodu mi praskali až na sále. Teď už mám zase porod na spadnutí a říkám si kdy a kde by se mi ten trapas mohla stát ![]()
Takže jsem zvědavá na vaše historky kde vás prasknutí vody překvapilo ![]()
Měla jsem stejné štěstí jako ty, tak uvidím jak to dopadne teď. ![]()
Mně voda neodtekla, praskli mi ji v nemocnici, taky jsem zvědavá ![]()
Mě praskla doma při spánku… Takže vse mokrý… Mě praskla, ale kontrakce nebyli, tak mě nechali bez ní 31 hodin
a pak mi dali vyvolavacku, kluk kvůli tomu pak byl na jipu, protože měl v sobe infekci… Chyběla mu voda a já byla přesně 41 tt…
Tak mě odtekla trocha doma (což je normál)
zbytek mi praskl a odtekl až po dvou hodkách v porodnici, vytřela jsem si to po sobě, dostala sprda, že jsem to vyřela, a šlo se rodit
![]()
Večer, doma, v posteli
v ní to začalo, tak to v ní i skončilo.. ![]()
Uprostřed Asco nábytku plného lidí
Jeli jsme tam s manželem koupit novou stěnu do obývacího pokoje. Malej si vzpomněl o 14 dni dřív, vůbec jsme s tím nepočítali a místo stěny jsme měli mimi.
To byl tenkrát úprk do porodnice!
@paola white - prvne mi ji praskli v porodnici a to jsem ke konci tehotenstvi videla scenare, kde vsude mi praskne.
Ted uvidim a necham se prekvapit.
Uz se ti to krasne blizi, tak at je vse v pohode a voda praskne nejlepe doma v soukromi. ![]()
Take v noci doma v posteli, nuda ze ![]()
Myslim ze to tak dopadne v 99% pripadu.
Kamarádce, když vylejzala z auta. Jeli popřát k narozeninám tchánovi. Tak mu popřáli mezi dveřma, nechali jim tam staršího kluka a letěli do porodnice. U mě to bylo při vyvolávání v porodnici, praskla mi ho dr aby popohnala porod.
@Acinore píše:
Večer, doma, v posteliv ní to začalo, tak to v ní i skončilo..