Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@barbarossa dekuji moc, dle prvnich vysledku z pitvy to opravdu byla jen nahoda, ikdyz… delam v hodne blbim prostredi, nejedna tam potratila, takze sem mohla mit v sobe hodne toulenu a nejakych tech hnusnych latek a take jsme mela na zacatku chripku a velikou horecku. prave v dobe kdy se u mimi vse spojuje a vytvari…
tak ted beru hodne vitaminu a hned jak sem nasla // sem doma. nejdirive dovca a pak neschopenka. tak snad sme vsemu co slo predesli a uz za par mesicu budeme mit zdrave miminko u s sebe. asi bych nezvladla, kdyby se to melo opakovat. a vlastne jen diky tady emiminu sem to rozdychala relativne dobre. spise byla vidina v nove mimi a ze muzeme zacit hned…
takze dekuji moc a urcite uz to bude v poradku, uz musi
dekuji ti ![]()
@barbarossa aaa, koukam ze uz to mas za par, tak at to mas rychle za s sebou a vse je v poradku ![]()
@SonikSS jo, zbyva mi 5 tydnu. Malemu se ale chce prijit driv, beru Utrogestan a snazim se ho aspon tyden jeste dopect. Urco to bude dobre, uvidis. Ja prvni mimi pred 3 lety taky potratila, i kdyz asi driv jak ty-v 8.tt. nejspis kvulu priusnicim, ktere jsem mela mesic pred otehotnenim, to se uz nedozvim. Ted mam krasneho dvouleteho syna a za chvili k nemu brachu. Drzim vsechny 4 palce.
@barbarossa jeee, to je krasne a mooooc dekuji, hlavne to opravdu doda silu nic nevzdavat a bojovat ![]()
teda ikdyz zavidim, uz bych chtela byt take na konci
ale urcite mrnouse jeste alespon 14dni udrzis a pak tu bude krasne miminko ![]()
@paola white píše:
Ahoj,minulé těhotenství mi porod začal kontrakcemi a vodu mi praskali až na sále. Teď už mám zase porod na spadnutí a říkám si kdy a kde by se mi ten trapas mohla stát
Takže jsem zvědavá na vaše historky kde vás prasknutí vody překvapilo
mne sla voda hned po miminku.
doktorka jen vykulila oci a rika CO TO JE? a sestricka jen suse rekla: VODA…
![]()