Prašky HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.5.19 11:19

Prašky HA

Ahoj mám takový problém uz 2 roky beru HA a teď mám pauzu 7 dnu pri pouze sem mela styk, a dneska sem to mela dostat a nic prosím mate nějaké zkušenosti s tím ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
31.5.19 12:03
@Anonymní píše:
Ahoj mám takový problém uz 2 roky beru HA a teď mám pauzu 7 dnu pri pouze sem mela styk, a dneska sem to mela dostat a nic prosím mate nějaké zkušenosti s tím ????

S čím?? Sex v pauze jsem mívala dost často. A krvácení z vysazení se občas dostavilo jinak. Nic neobvyklého. Pokud bereš správně, pak jsi chráněná i v pauze,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.5.19 12:25

@P4ja ano beru je pravidelně v pondělí sem brala poslední prášek a do 3 se mi vždy dostaví MS jenže sem začala brát antibiotika třeba to má nějaký vliv na to nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
31.5.19 12:51
@Tynkaemm píše:
@P4ja ano beru je pravidelně v pondělí sem brala poslední prášek a do 3 se mi vždy dostaví MS jenže sem začala brát antibiotika třeba to má nějaký vliv na to nebo tak

To má určitě. A jestli bereš ATB tak je potřeb se chránit i jinak, ale to asi víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
31.5.19 12:53

@Tynkaemm při pauze jsi chráněna, ale ATB mají vliv na fungování HA.

• Citovat
  • Upravit
55
31.5.19 13:30
@Lalelale píše:
@Tynkaemm při pauze jsi chráněna, ale ATB mají vliv na fungování HA.

Takže když jsem brala ABT při pouze a měla pohlavní styk takže můžu být těhotná 🤐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
31.5.19 13:41

@Tynkaemm bohužel ano. Lékař ti to o atb neřekl? Je to celkem všeobecně známá věc. Jak dlouho jsi ty atb brala? Pro jistotu si udělej test a snad budeš mít štěstí

• Citovat
  • Upravit
55
31.5.19 13:54
@Lalelale píše:
@Tynkaemm bohužel ano. Lékař ti to o atb neřekl? Je to celkem všeobecně známá věc. Jak dlouho jsi ty atb brala? Pro jistotu si udělej test a snad budeš mít štěstí

Od pondělí ve stejný den co jsem Brala poslední prášek ha a teď den se i začala brát ATB a pohlaví styk sem měla úterý středa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
31.5.19 13:57

@Tynkaemm jo hele a co ti píšou v letáku atb? Ještě mě napadlo, že tvůj typ by nemusel mít na HA vliv. Možná proto tě lékař nevaroval

• Citovat
  • Upravit
55
31.5.19 13:58
@Lalelale píše:
@Tynkaemm bohužel ano. Lékař ti to o atb neřekl? Je to celkem všeobecně známá věc. Jak dlouho jsi ty atb brala? Pro jistotu si udělej test a snad budeš mít štěstí

Ale zas to jsou slabé antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.5.19 14:03
@Lalelale píše:
@Tynkaemm jo hele a co ti píšou v letáku atb? Ještě mě napadlo, že tvůj typ by nemusel mít na HA vliv. Možná proto tě lékař nevaroval
@Lalelale píše:

Právě že mi tohle neříkal vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
31.5.19 15:05

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…
Koukni na příbalový leták těch antibiotik na net, tam je napsáno, jestli ovlivňuje antikoncepci, nebo ne. Případně zadat normálně do googlu a zjisti si to. Většina ale ovlivňuje, doktor ti to měl říct. :? Pak si udělej test ale může to být i tou nemocí a samotnými ATB.. uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
21091
31.5.19 18:21
@Tynkaemm píše:
Takže když jsem brala ABT při pouze a měla pohlavní styk takže můžu být těhotná 🤐
@Tynkaemm píše:
Právě že mi tohle neříkal vůbec

Já teda nevím, ale ty jsi nečetla příbalový leták??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí