Prášky na oddálení MS

66
27.5.23 18:38

Prasky na oddálení ms

Ahoj,
mam telisko a uz jsem i premyslela, ze bych si nechala napsat prasky(antikoncepci),jelikoz pravidelne kazdou dovolenou mam MS. Jenze na tuhle to nejspis nestihnu, takze se chci zeptat mela jste nektera prasky na oddálení? Popripade jake? Slysela jsem, ze některé způsobují velke problemy, tak bych chtela slyser nazor na ruzne druhy, dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12590
27.5.23 18:43
@Katy09 píše:
Ahoj,
mam telisko a uz jsem i premyslela, ze bych si nechala napsat prasky(antikoncepci),jelikoz pravidelne kazdou dovolenou mam MS. Jenze na tuhle to nejspis nestihnu, takze se chci zeptat mela jste nektera prasky na oddálení? Popripade jake? Slysela jsem, ze některé způsobují velke problemy, tak bych chtela slyser nazor na ruzne druhy, dekuji :)

Norethisteron, brala jsem kdyz jyem nechtela ms pred operaci..v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
27.5.23 18:51

Norethisteron, bez problemu, zacit nejpozdeji 3 dny pred ocekavanym zacatkem menses. Da se pouzit i Orgametril

• Citovat
  • Upravit
5629
27.5.23 19:07
@Katy09 píše:
Ahoj,
mam telisko a uz jsem i premyslela, ze bych si nechala napsat prasky(antikoncepci),jelikoz pravidelne kazdou dovolenou mam MS. Jenze na tuhle to nejspis nestihnu, takze se chci zeptat mela jste nektera prasky na oddálení? Popripade jake? Slysela jsem, ze některé způsobují velke problemy, tak bych chtela slyser nazor na ruzne druhy, dekuji :)

Ježíš, supni tam tampon a neřeš. Já se kvůli menstruaci nikdy neomezovala. Já fakt nechápu, že jsou ženský kvůli tomuhle schopný do sebe ladova hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
27.5.23 19:28

Norethisteron :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
27.5.23 19:31
@Polední bouře píše:
Ježíš, supni tam tampon a neřeš. Já se kvůli menstruaci nikdy neomezovala. Já fakt nechápu, že jsou ženský kvůli tomuhle schopný do sebe ladova hormony.

Ano, to většinou říkají ženy, které nic nebolí a nemají menstruaci stylem že se první dny nemůžou vzdálit od wc ;) já si kvůli MS musím plánovat i výlety a akce, nejen dovolené. Protože je to fakt šílený, první dva dny můžu prakticky jen ležet a co hodinu lítat na wc a měnit tampon+vložku. V noci vstávat na budík, protože jinak proteče i matrace :palec: a to mám za sebou tři těhotenství a porody a je to furt stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
27.5.23 19:40
@Acinore píše:
Ano, to většinou říkají ženy, které nic nebolí a nemají menstruaci stylem že se první dny nemůžou vzdálit od wc ;) já si kvůli MS musím plánovat i výlety a akce, nejen dovolené. Protože je to fakt šílený, první dva dny můžu prakticky jen ležet a co hodinu lítat na wc a měnit tampon+vložku. V noci vstávat na budík, protože jinak proteče i matrace :palec: a to mám za sebou tři těhotenství a porody a je to furt stejný.

Tak to pak chápu. Ale stejně by mne zajímalo nějaké objektivní měření bolesti. Mám pocit, že někteří žerou ibac jako bombony. Mě to třeba než se to rozjede tak půl dne taky bolí, ale čím víc se hybu, tím rychleji to rozchodim. Vůbec si nedovedu představit že bych nefungovala. Jako třeba říct trenérovi sorry mám krámy, tak mě asi uskrti.

Tobě preju, ať se ti to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
27.5.23 19:42

@Acinore
A jinak teda jabyt Tebou tak si dám tampon a ještě vložku, nebo mají takový fakt velký poporodní v dm a mě byly i celkem pohodlný. To vstávání by mne zabilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
27.5.23 19:51
@Polední bouře píše:
@Acinore
A jinak teda jabyt Tebou tak si dám tampon a ještě vložku, nebo mají takový fakt velký poporodní v dm a mě byly i celkem pohodlný. To vstávání by mne zabilo.

Právě si dávám obojí a stejně je to skrz :mrgreen: v pubertě jsem si kupovala i vatu a vycpavala zbytek možného místa na protečení, asi zase začnu :lol: to noční vstávání je voser

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
27.5.23 20:09
@Acinore píše:
Právě si dávám obojí a stejně je to skrz :mrgreen: v pubertě jsem si kupovala i vatu a vycpavala zbytek možného místa na protečení, asi zase začnu :lol: to noční vstávání je voser

Zkus tyhle

https://www.dm.cz/…6604004.html

Jsou mnohem větší než na obrázku (jsem si nejdřív říkala pane bože, co jsem si to koupila za velký mařeny, ale jsou příjemný) a já je používala při pár menstruacich po porodu, než jsem se vrátila k tamponum, když jsem si doma na gauči chtěla hodit nožky nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3729
27.5.23 20:57

Měla jsem několikrát norethisteron. V pohodě. Bylo mi dobře. Menstruace pak přišla dva dny po vysazení. Další cykly pravidelně. Měla jsem to poprvé v 15 na letním táboře. Antikoncepci bych kvůli tomu nenasazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15953
27.5.23 21:15

Ahoj,
možná ti to přijde trochu zvláštní a málo pravděpodobné. ;)
Ale, je známo a i osvědčeno, sama mám tu zkušenost i mé kamarádky. Že na oddálení menstruace pomáhá čistě přírodní prostředek. A to užívat před očekávanou menstruací zvýšené množství vitamínu C. Vymačkat celý citrón do 500 ml vody, každý den, třeba i pět dní. :nevim:
Ber to ode mě, s určitou nadsázkou. Jen jsem si vzpomněla na svá mladá léta, kdy fakt menstruace nebyla zrovna žádaná… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí