Přátelství s nadřízenými
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
V bývalé praci, jsem se hodne pratelila s mým nadřízeným i mimo praci.
Pak bylo neprijemne, ze pomezí námi viděl jiskru, Ja ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z pozice toho nadřízeného, podle mě to tak úplně nejde. Přátelé jsou na stejné úrovni a mohou spolu mluvit otevřeně o čemkoli. A to prostě se zaměstnancem nejde, aspoň ne vždycky. Můžu mít s nimi dobré vztahy, můžeme se mít rádi, ale pořád může nadejit situace, kdy něco musí být tak, jak řeknu já, i když se to nelíbí. A to přátelství nejde. Takže já jsem pro dobré vztahy vzájemné ohledy, ale určitý odstup.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Z pozice toho nadřízeného, podle mě to tak úplně nejde. Přátelé jsou na stejné úrovni a mohou spolu mluvit otevřeně o čemkoli. A to prostě se zaměstnancem nejde, aspoň ne vždycky. Můžu mít s nimi dobré vztahy, můžeme se mít rádi, ale pořád může nadejit situace, kdy něco musí být tak, jak řeknu já, i když se to nelíbí. A to přátelství nejde. Takže já jsem pro dobré vztahy vzájemné ohledy, ale určitý odstup.
Tak ono to tak bylo v úvodním příspěvku pode mě myšleno, ne přátelství v pravém slova smyslu, ale tykání, ty sociální sítě a takový ten “bližší´ vztah, zkrátka více kamarádský. Nadřízený je vždy nadřízený, má svoji zodpovědnost za podřízené, vede je a tomu musí přizpůsobit své jednání, o tom žádná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit