Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Velice,velice malá pravděpodobnost.
Vubec bych se tím nestresovala. Když je negatovní těhu test, to by touhle dobou na mě bylo krásně vidět ![]()
Z této velice malé pravděpodobnosti mám 14 letou dceru a testy byli negat opakovaně v 1 týdnu vynechané MS
Otehotnet za techto okolnosti je mozne maximalne v pomeru jedna zena za ctrnact let - to uz si „vybrala“ Bodlinka, takze zakladatelka muze byt klidna ![]()
A asi blbá otázka, ale otěhotnět lze pouze ve dny ovulace? To mi právě připadá divný, ža by všechny ty „omylový“ děti vznikly zrovna při ovulaci.
My měli styk 2 dny po ms…tak tam vidim tu šanci taky malou.
Izz píše:
A asi blbá otázka, ale otěhotnět lze pouze ve dny ovulace? To mi právě připadá divný, ža by všechny ty „omylový“ děti vznikly zrovna při ovulaci.
My měli styk 2 dny po ms…tak tam vidim tu šanci taky malou.
otěhotnět lze vždy a pouze při ovulaci, když praskne folikul a vyplaví se vajíčko, které je oplodnitelné asi tak 18-24h. Jindy otěhotenět nelze. Ale někdy se nedá říct dopředu, kdy k ovulaci dojde. Žena může mít pravidelné cykly a zrovna jednou se může ovulace opozdit (stres, nemoc, zdravotní problém..) nebo naopak přijít dřív než obvykle.
No z naší malé pravděpodobnosti, po sedmiletém braní antikoncepce a lékařsky potvrzené neplodnosti vlivem anovulačních cyklů se nám za pár měsíců narodí miminko:D asi to bude tím, že jsme to dítě ještě nechtěli a neplánovali:)
Anonymní píše:
No z naší malé pravděpodobnosti, po sedmiletém braní antikoncepce a lékařsky potvrzené neplodnosti vlivem anovulačních cyklů se nám za pár měsíců narodí miminko:D asi to bude tím, že jsme to dítě ještě nechtěli a neplánovali:)
jo jo, to je na tom zajímavé a někdy fakt udivující - znám více takových, co měly velké problémy s cykly a jednou náhodou ovulka přišla a zrovna se to povedlo ![]()
Všem Vám děkuju za reakce. Pro jistotu jsem si udělala ještě jeden test a vyšel opět negativní. Takže zítra jdu k lékaři, aby se zjistilo, proč jsem nedostala menstruaci..Tak snad to dobře dopadne:)
Ahoj, po porodu jsem mela zatim 1 ms. To jsem ale plne nekojila. Ted kojim plne. Mam dnes uz 38 den cyklu a ms nikde. Do ted sme meli bud kondom nebo prerusovany. Vcera nam to ale nejak „ujelo“. Mohla jsem vcera otehotnet? Teda pokud nejsem tehu uz delsi dobu ![]()
Já jsem otěhotněla při plném kojení 4m syna, mimo plodné dny. Takže otěhotnět se dá určitě i před MS ![]()
Po porodu jsem mela ms i ovulaci dost rozhazenou, takze mozne to je!
Zdravím,
zajímalo by mě jaká je pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná…styk jsem měla 2 dny před menstruací, která se dostavila bez problémů a probíhala úplně normálně jako vždy. Další menstruaci jsem měla dostat před 3 dny, ale nedostala jsem jí. Udělala jsem si tedy těhotenský test a vyšel negativní. Menstruaci jinak mívám pravidelnou.