Noční bolesti ve 33. týdnu těhotenství

447
10.12.11 19:21

Noční bolesti ve 33tt

Ahojda maminky :mavam:
Chci se zeptat,už tak čtyři noci mě budí bolesti jako při MS,nevím proč,přes den je vše ok až na bolestivé kopance od malé,ale jak si jdu lehnout,začne to znovu a budí mě to tak 3-4krát za noc :nevim:
Pak také to,že se mi k tomu občas přimotá i zvláštní a dost bolestivé tvrdnutí(nevím zda je to TO tvrdnutí,našponuje se mi břicho v místě,kde je malá,což je už téměř všude)..
Máte s tím nějaké zkušenosti?Jsem ve 33tt a k dr. jdu v úterý.Bojím se,abych neporodila 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1618
10.12.11 19:24

Ahoj, být tebou bych jela do nemocnice, já jsem ležela jenom s tím tvrdutím. A to mě nic nebolelo. Nechci tě strašit, to vůbec, třeba to nic není, ale myslím, že bys měla jít do nemocnice co nejdříve, ještě by tam mohlo prtě pár týdnů zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.12.11 19:26

jsem 34tt a občas mě ty bolesti v noci budí. ptala jsem se doktorky a ta říkala že je to tím jak je miminko velké a že už prostě tlačí na nervy a nebo to jsou poslíčci. mě pomáhá teplá sprcha. určitě se o tom zmiň až půjdeš do poradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
10.12.11 19:45

Ahojky veroniko, já měla tvrdnutí od 20 tt to jsem od té doby byla na rizikovým dostala jsem magnezko, ve 33tt jsem zkončila v nemocnici s odtokem plodovky,byla jsme na kapačkach aby se mimi udrželo ještě nakonec me po týdnu pustili s tím že at jsem dost opatrná ať si to nevyvolám že to ted muže přijít kdykoli… nakonec jsem 11 dní přenášela a nakonec stejně doktoři porod vyvolávali,určitě bych to řekla až pujdeš k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
10.12.11 20:47

Já takhle trpěla od nějakého 32tt…dokonce jsem ležela chvíli na rizikovém, ale protože jsem se i otvírala už…
Nejsou to poslíčci??

• Citovat
  • Upravit
31594
11.12.11 09:36

To budou poslíci, takto brzo bych se nechala prohlídnout od doktorky, co na to čípek, ale jen bych se po prohlídce zeptala, jak vypadá čípek, neříkala bych jí o tom předem, abych tím neovlivnila úsudek.
Ale ono to není nic zas až tak nenormálního, děloha je sval, který musí trénovat na velký výkon, to se musí začít s předstihem ;)
Mě u prvního tvrdlo břicho cca od 16.tt, rodila jsem v termínu a byla to rychlovka :mrgreen: U druhýho mi paradoxně zas až tak netvrdlo, jen semo tamo a porod byl delší. Ani jednou to nevedlo k otvírání a to jsem u druhého pak někdy kolem 36.tt měla poslíky s tlakama na zadek a neustálým lítáním na záchod, to už jsem si fakt myslela, že porodím a stejně jsem rodila až v termínu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
11.12.11 10:33

Dnes se to zase opakovalo,ale ne tak silně…taky jsem myslela,že jsou to poslíčci,ale jednou už jsem je měla a ty byli hodně silné..Ale tak asi jsou to oni,jen slabší :mrgreen: Kdo se v tom má vyznat :nevim: A sranda je,že mi pomáhá jen sprcha nebo psi…zní to divně,ale když to začne bolet,jeden ze psů si lehne k bříšku a je po bolestech :mrgreen:
Jdu k dr.za dva dny,tak uvidíme co CS :nevim: Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
11.12.11 11:20

jj, to budou poslíčci, před rokem zrhuba ve stejném týdnu jsem zažívala to samé a taky už jsem pomalinku začínala špinit, měsíc před porodem mi pomalu odcházela hlenová zátka a porodila jsem přesně na termín. Nějaké CS už asi mít budeš, ale to je v tomhle týdnu už úplně normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
11.12.11 14:01

Jestli tě to bolí jako při měsíčkách,tak bych zajela do porodnice se nechat vyšetřit,jak to vypadá.Minimálně bych zašla zítra ke svému gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí