Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mam prozbičku..Jsem v 9tt a našli mi i cistu cca 4.5cm velkou..Už druhý den špinim a je to dost tmavé
,ale čistá krev to není.Momentálně jsem nemocná a beru jitrocelový sirup…Nevím zda si radši zajít k doktorovi,nebo nevíte nějaká co s tím, zda je to normální.
???Moc děkuji Petriss ![]()
no já bych raději zašla na pohotovost do porodky,ono to špinění nemusí nutně nic znamenat,ale pro ten klid,a bereš aspoň Ascorutin?
spineni ja na zacatku tehu pry normalni a kdyz mas cystu tak muzes spinit i kdyz tehotna nejsi… nemusi to ted nic znamenat ale pro klid bych radeji k dr. sla… Ascorutin je na zastaveni krvaceni
Mazej na pohotovost. S tím bych si nezahrávala. Pak nám napiš, jak si dopadla. Budu držet palce.
Tak jsem volala dr. a prý pokavat mě nebolí břicho tak to mam nechat a jelikož tam mam jít 21.12 tak mam být v klidu a počkat..
Tohle ti řekla? Můj Dr by mě hnal na prohlídku. Tak to já bych teda tak dlouho nepočkala a raději si zaplatila 90Kč za pohotovost…
A pořád špiníš?
Sariel: Jdu tam tet, už sice od včerejška od rána nešpinim,ale nervy pracují…pak ti napíšu…:-)
ahoj holky, tak jsem dneska byla u doktora, vše v pohodě,dal mi ty prášky Ascorutin a mimi má 2,5cm a paráda…uf hned se mi ulevilo..:-)))
Je dobře že jsi tam šla.
Já v prvním těhu taky takhle špinila, hned jsem letěla na pohotovost a řekli mi, že je dobře, že jsem zavčas přišla.
petriss píše:
ahoj holky, tak jsem dneska byla u doktora, vše v pohodě,dal mi ty prášky Ascorutin a mimi má 2,5cm a paráda…uf hned se mi ulevilo..:-)))
Supééér.
Aspoň máš teď klid. Kdo by vydržel se tak dlouho nervovat.
Gratuluji. ![]()
Moc Vám děkuji holky
, že jste mě tam dokopali..Mam fotečku, kde jsou vidět už ručičky a nožičky..Byl to pro mě šok, to že špinim je prý normální,ale lepší je vyšetření…Což jsem díky Vám udělala…
![]()
No honem, kde je ta fotka? Šup! ![]()
Jsem za tebe ráda. Bála jsem se, že nám pozitivní zprávu nenapíšeš. Jetě jednou GRATULUJI. ![]()