Pravidelnost MS

85
8.4.15 21:08

Pravidelnost MS

Zdravím dámy, popíšu Vám zde svoje trable a budu čekat na Vaše názory. V lednu loňského roku (2014)jsem vysadila HA. Doktorka mi doporučila nehysterčit a nějaký ten měsíc počkat než se mi srovnají hormony a nesrovná se mi MS sama. Jenže byl červenec a stále nic. Tak mi doktorka předepsala Proveru. Tu beru do teď. Už 3/4roku se snažíme s přítelem o miminko. 4 měsíce jsem brala i Nosifol aby mi pomohl k početí. Bohužel nic. Nosifol jsem vysadila, u provery jsme snížily dávkování, ale byla mi zjištěna Cysta v děloze. Nyní beru čípky a vitamíny na cystu a proveru na cystu. Čekají mě ještě krevní testy na vybrané hormony a štítnou žlázu. Uvidím jak mi dopadnou testy a přemýšlím o změně gynekologa. Je taková zvláštní. Myslíte že mám zkuait vysadit proveru a počkat zda se mi.MS nesrovná sama? Miminko moc chceme, ale s těmito problémy nemáme šanci:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
8.4.15 21:29

No já právě naopak zhubla 15kg za dva měsíce, ale to jsem přikládala stresu a nové práci. Taky jsem přemýšlela, že vyzkouším nějakou přírodní léčbu. No uvidime po vysledcich testů z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.4.15 21:31

No my nepočítáme žádné dny, protože my děláme,,děti,,skoro každý den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.4.15 21:38

No ja uvidim teda podle testu jak jsou na tom moje hormony a pak se rozhodnu co dal. Hrozne nerada do sebe cpu dalsi a dalsi chemii. Vzdyxky mi doktorka neco napose a vypada to jakoby se me chtela co nejrychleji zbavit :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.4.15 21:42

A jak se dela? v tomhle jsem uplne laik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie