Právo - domácí úkol
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ta dvojka? Charta?
jako…veřejná listina…?? ![]()
Charta (lat. papír na rozdíl od pergamenu) je veřejná listina zásadního významu a obsahu, jež vyhlašuje (deklaruje) nebo zaručuje souhrn nějakých základních lidských, politických, občanských svobod, zásad či práv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jinak, jistěěěě mé dítě před 20 minutami oznámilo zásadní požadavek na angl. slovník na zítřek a listí!! Listí!!
takže chodí ve tmě po zahradě a sbírá si listí a já hledám po domě angl slovníček
už chyběj jen ruličky od toaletního papíru. 8 kusů.
z těch bude vkusný náhrdelník
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borrealis píše:
A jinak, jistěěěě mé dítě před 20 minutami oznámilo zásadní požadavek na angl. slovník na zítřek a listí!! Listí!!takže chodí ve tmě po zahradě a sbírá si listí a já hledám po domě angl slovníček
už chyběj jen ruličky od toaletního papíru. 8 kusů.
z těch bude vkusný náhrdelník
Listí na zahradě kdyžtak mám🤪
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@80majda píše:
Takže už chybí jen č. 2 a páté písmeno je v
Páté písmeno u č. 2 má být R, ne? Jestli je tajenka Právní řád. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše:
Páté písmeno u č. 2 má být R, ne? Jestli je tajenka Právní řád.
Ano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@80majda píše:
Ano
Fakt je to divný, kdyby to bylo posunuté o jedno místo doprava, mohla by tam být Sbírka (zákonů), ale ani to mi na zadání úplně nesedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda, tak jak to dopadlo s ustavou? jsem kvuli tomu malem neusnula, jak mi to srotovalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K82 píše:
Ahojda, tak jak to dopadlo s ustavou? jsem kvuli tomu malem neusnula, jak mi to srotovalo
Ještě jsme na to nepřišli…má to odevzdávat příští týden
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@80majda píše:
Chudák dítě. To má tedy výchovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@80majda píše:
Jasan, jsem napnuta, jak ksandy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Chudák dítě. To má tedy výchovu.
Ty jo, co te porad zere?
to se kvalita vychovy a matek posuzuje podle tvorby a pristupu k DU? at zije vzajemna podpora
,to se nam to pak vse lip snasi, kdyz se vzdycky najde nekdo, kdo nema nic k dotazu, ale hodne dobre minenych rad a poznamek. trochu radosti do zivota si prejme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A p. s. pro nekoho mozna namet k diskusi, jak jsou ostatni spatni rodice, ale me treba vcera tato diskuse ulehcila od premysleni nad vecma, kterym jsem nechtela venovat energii, ale neumela jsem vypnout. takze zlate plneni ukolu ze zakladu prava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já se tady taky zaháčkuju, abych si všimla, až se dořeší ten druhý řádek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K82 někdo věnuje energii domácím úkolům svých dětí a někdo hold rýpání viz. Zumpa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit