Státnice - letní společenské šaty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já jsem byla vloni na zimní predtermin v lednu a úplně všichni, do jednoho, tam měli běžné lepší oblečení - kalhoty a halenku, třeba jako do práce do kanclu. Nikdo z denních ani kombi studentů letní společenské šaty neměl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pears206 píše:
Já jsem byla vloni na zimní predtermin v lednu a úplně všichni, do jednoho, tam měli běžné lepší oblečení - kalhoty a halenku, třeba jako do práce do kanclu. Nikdo z denních ani kombi studentů letní společenské šaty neměl.
Dekuji za nazor.
- Citovat
- Upravit
…tak jsi byla rychlejsi.
Neumim si predstavit v tom chladnem pocasi, jak jdes v tak lehkych satech.To bude chtit nejaky kabatek, sako, ne? Mne se obecne nelibi takhle vzorovane saty - myslim ten vrsek. Jeste bych zapatrala jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tento typ šatů podle mě není vhodný ke státnicím vůbec. Jedno jestli jsou v létě nebo v zimě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nešla bych v tom. Nehledě na to, že ve vlaku by mi asi umrzl zadek a ty, co přijely autem, by na tom taky nebyly o moc líp a převlect se není kde. Holky si akorát měnily ve společné místnosti, kde se čekalo boty. To byla doba před covid. V červnu byly časy přesné a běželo to jak po másle, uvnitř dvě až tři komise, podle velikosti ucebny. A všichni hlavně řešili dodržování pravidel a dezinfekci, roušky, ne šaty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hoď přes to sako a nebo svetřík, serioznější boty a pohoda.
Primýrně chceš mít zakrytý ramena, kolena a nechceš moc velký výstřih. Jinak stačí fakt formálnější oblečení do práce kde člověk přijde do styku se zákazníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nejsi na nějaké umělecké škole, tak bych se zbytečně do extravagance nepouštěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stín katedrál píše:
Pokud nejsi na nějaké umělecké škole, tak bych se zbytečně do extravagance nepouštěla.
Diky za nazor, mne prave prisly takove princeznovske a elegantni, ale opravdu se rozhodnu po ty druhe, pro ty cerne ![]()
- Citovat
- Upravit
Je hloupé vyrazit v listopadu /v prosinci ve spolecenskych satech od znacky CHiChiLondon, nebo Vam prijdou az moc vystredni a dat spise na klasiku? Diky