Státnice - letní společenské šaty

Anonymní
2.10.20 19:37

Statnice - letni spolecenske saty

Je hloupé vyrazit v listopadu /v prosinci ve spolecenskych satech od znacky CHiChiLondon, nebo Vam prijdou az moc vystredni a dat spise na klasiku? Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.10.20 19:38

A

• Citovat
  • Upravit
1029
2.10.20 19:40

Fotka by nebyla? Jak mame posoudit vhodnost satu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
2.10.20 19:40

Já jsem byla vloni na zimní predtermin v lednu a úplně všichni, do jednoho, tam měli běžné lepší oblečení - kalhoty a halenku, třeba jako do práce do kanclu. Nikdo z denních ani kombi studentů letní společenské šaty neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.20 19:42
@Niky2 píše:
Fotka by nebyla? Jak mame posoudit vhodnost satu?

Promiň, je to 1.příspěvek pod otázkou www.ebay etc…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.20 19:43
@Pears206 píše:
Já jsem byla vloni na zimní predtermin v lednu a úplně všichni, do jednoho, tam měli běžné lepší oblečení - kalhoty a halenku, třeba jako do práce do kanclu. Nikdo z denních ani kombi studentů letní společenské šaty neměl.

Dekuji za nazor.

• Citovat
  • Upravit
1029

:D…tak jsi byla rychlejsi.
Neumim si predstavit v tom chladnem pocasi, jak jdes v tak lehkych satech.To bude chtit nejaky kabatek, sako, ne? Mne se obecne nelibi takhle vzorovane saty - myslim ten vrsek. Jeste bych zapatrala jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618

Tento typ šatů podle mě není vhodný ke státnicím vůbec. Jedno jestli jsou v létě nebo v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
2.10.20 19:44

Nešla bych v tom. Nehledě na to, že ve vlaku by mi asi umrzl zadek a ty, co přijely autem, by na tom taky nebyly o moc líp a převlect se není kde. Holky si akorát měnily ve společné místnosti, kde se čekalo boty. To byla doba před covid. V červnu byly časy přesné a běželo to jak po másle, uvnitř dvě až tři komise, podle velikosti ucebny. A všichni hlavně řešili dodržování pravidel a dezinfekci, roušky, ne šaty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.20 19:45

Tak diky za nazor, tak si vezmu teplejsi a cerne

• Citovat
  • Upravit
1029
2.10.20 19:47

Cerne jsou asi sazka na jistotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.10.20 19:53

Hoď přes to sako a nebo svetřík, serioznější boty a pohoda.

Primýrně chceš mít zakrytý ramena, kolena a nechceš moc velký výstřih. Jinak stačí fakt formálnější oblečení do práce kde člověk přijde do styku se zákazníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
2.10.20 20:07

Pokud nejsi na nějaké umělecké škole, tak bych se zbytečně do extravagance nepouštěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.20 20:12
@stín katedrál píše:
Pokud nejsi na nějaké umělecké škole, tak bych se zbytečně do extravagance nepouštěla.

Diky za nazor, mne prave prisly takove princeznovske a elegantni, ale opravdu se rozhodnu po ty druhe, pro ty cerne :-D

• Citovat
  • Upravit
15995
2.10.20 20:13

Ne, to nejsou saty na zkousku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat