Ukončení studia PDF upol
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
O zanechání (ukončení) studia se nežádá!! Zanechání studia se oznamuje.
Na UP jsem ve stagu nic použitelného nenašla. Takže volnou formou jsem vytvořila Oznámení o zanechání studia, je potřeba tam dát osobní i univerzitní identifikaci. A donést nebo poslat podepsané na studijní, to řeší tam. Ještě ten den mi to ukončili, ale jiná fakulta UP ![]()
Ale poslali mi asi nějaké vyrozumění domů poštou, což se moc povedlo, protože rodina to vědět neměla a určitě jim ten dopis vrtá hlavou
no co už ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hurain píše:
O zanechání (ukončení) studia se nežádá!! Zanechání studia se oznamuje.
Na UP jsem ve stagu nic použitelného nenašla. Takže volnou formou jsem vytvořila Oznámení o zanechání studia, je potřeba tam dát osobní i univerzitní identifikaci. A donést nebo poslat podepsané na studijní, to řeší tam. Ještě ten den mi to ukončili, ale jiná fakulta UP
Ale poslali mi asi nějaké vyrozumění domů poštou, což se moc povedlo, protože rodina to vědět neměla a určitě jim ten dopis vrtá hlavouno co už
Tak super, že to jde „tak lehce“
já se bála, že musím projít s nějakým jejich extra papírem. Aha tak budu čekat i dopis ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s ukončením studia na PDF UPOL.
Našla jsem „žádost o zanechání studia“ ale pouze pro FF. Kontaktovali jste pouze referentkou, že chcete ukončit nebo jsem někde přehlédla i dokument pro PDF?
Děkuji za odpověď a případné rady😊