Ukončení studia PDF upol

Anonymní
1.10.20 12:23

Ukončení studia PDF upol

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s ukončením studia na PDF UPOL.
Našla jsem „žádost o zanechání studia“ ale pouze pro FF. Kontaktovali jste pouze referentkou, že chcete ukončit nebo jsem někde přehlédla i dokument pro PDF?
Děkuji za odpověď a případné rady😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
3.10.20 21:36

O zanechání (ukončení) studia se nežádá!! Zanechání studia se oznamuje.
Na UP jsem ve stagu nic použitelného nenašla. Takže volnou formou jsem vytvořila Oznámení o zanechání studia, je potřeba tam dát osobní i univerzitní identifikaci. A donést nebo poslat podepsané na studijní, to řeší tam. Ještě ten den mi to ukončili, ale jiná fakulta UP :)
Ale poslali mi asi nějaké vyrozumění domů poštou, což se moc povedlo, protože rodina to vědět neměla a určitě jim ten dopis vrtá hlavou :mrgreen: no co už :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.20 08:31
@hurain píše:
O zanechání (ukončení) studia se nežádá!! Zanechání studia se oznamuje.
Na UP jsem ve stagu nic použitelného nenašla. Takže volnou formou jsem vytvořila Oznámení o zanechání studia, je potřeba tam dát osobní i univerzitní identifikaci. A donést nebo poslat podepsané na studijní, to řeší tam. Ještě ten den mi to ukončili, ale jiná fakulta UP :)
Ale poslali mi asi nějaké vyrozumění domů poštou, což se moc povedlo, protože rodina to vědět neměla a určitě jim ten dopis vrtá hlavou :mrgreen: no co už :mrgreen:

Tak super, že to jde „tak lehce“ :) já se bála, že musím projít s nějakým jejich extra papírem. Aha tak budu čekat i dopis :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze