Prčice s mimčem 2016
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
prčice s mimčem 2016
Ahoj chci se jen zeptat, je tu nekdo kdo letos jde Prčice s mimcem mladsim nez rok?
Co říkáte na počasí. Mě hrozně láka to ujít, i s malým, ale to počasí je tak nevyspytatelné, že mam fakt dillema, kvuli přebalovani na cestě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my jsme šli Prčice s mímem 2×. Miminka odrostla a v sobotu jdeme s 2 a 6 letým. Záleží jakou chceš jít trasu, jestli budeš mít kočárek, šátek nebo nosítko. Přealování je to nejmenší. Hodíš deku na zem nebo v kočárku. Synům bylo vždy kolem 5 měsíců, kojila jsem, takže toto bylo v pohodě. Ráda zodpovím dotazy, letos je s manželem jdeme po 16!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malému by bylo 8 měsíců a měly jsme v plánu jít, sestra to chodí pravidelně už 5 let, takže za rok se připojíme i s naší malou princeznou
Já bych šla, jen se připrav na všechny možné varianty, s tím přebalováním, pokud půjdeš s kočárkem, tak kamarádka řešila tak, že vzala průhledný gumový ubrus, který při přebalování přes kočík a sebe hodila, malého rychle přebalila a ubrus zase schovala… ![]()
- Citovat
- Upravit
My jeli s nasi prvni dcerou dvakrat, ted jde uz asi po treti ale malej ma rymu a trosku kasle, ale pry to fakt nic hrozneho neni, takze resim i tohle bejt stopro hezky asi bych to riskla, ale takhle uplne nevim aby to vic neodstonal, ale s malou jsme to taky zvladli v šesti mesicich a zvladl uz i Říp, je to,,cestovní mimčo" asi teda pujdem take jeste se poptame mudr jestli toneva ale nezakazala nam chodit ani ven ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono je lepší když sluníčko občas schová za marak, než když je hic. Mladší má taky slušnou rýmu. Ale za dva dny, může být vše jinak.Jo,jo, na na Říp s kočárkem, tedy spíš když se jde dolů, tak ten krpál…Tak nám všem pochodníků držím v sootu palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V klidu bych šla. já už 3 roky nechodím, je to nereálný, nikdo se mnou nejde, a mě to nejstarší 6 letej prostě neujde tolik. naposledy jsem byla s 3 letým a 15 měísčním, to jsme Střezimíř dala úplně sama s nima, měla jsme nosítko, kočár a koloodrážeddlo(na tom jel 3 leťák asi 5 km.)ale pak další rok jsme byla odhodlaná, ale lilo, a byla jsem na začátku těhotenství, a ak se 3 už vůbec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nemohla jednou ze sem byla nemocna, pak kvuli tehotenstvi me mco daleko chodit nedovolovali. Ted bych konecne rada sla a maly musi mit rymu, on neumi smrkat tak z toho kašle, s průduškama bych samozřejmě nesla a kdyby nam mudr rekla ze musime byt jen doma, ale to nerekla. A docela se mi chce. Asi bychom se střidali v nošení… a kočarek.
Mála bude taky občas nošená. No jinak je zvykla ujit dost.
no tak uvidime snad se mu to do soboty nezhorší.
Jsem rada ze tam chodi dost lidi s detma koukam, ale nechceme jen na dětskou chceme botičku, takze dame asi delši trasu
.
Obdivuju každeho kdo to ujde s dětma sám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jdeme s 10 měsíčním synem a moc se na to těšíme, bereme jen kočár a navíc deku, abychom mohli občas zastavit a malý se mohl chvíli plazit. Počasí má být dokonalé, 20-24, trochu pod mrakem a žádný déšť. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme šli, ale 33km jsme fakt nestihli příště se jde Táborská
jak jste dopadli vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my jsme šli dětskou z Votic a bylo to úžasný, zvládli jsme to jen s třemi čtvrt-půl hodinovými přestávkami na protažení. Malý vůbec nebrečel ani nekňoural, tak jsme si to všichni krásně užili. Těším se zas za rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Happynečka píše:
Tak my jsme šli dětskou z Votic a bylo to úžasný, zvládli jsme to jen s třemi čtvrt-půl hodinovými přestávkami na protažení. Malý vůbec nebrečel ani nekňoural, tak jsme si to všichni krásně užili. Těším se zas za rok
ale na detsky pry neni boticka ze jo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@žabinka Byla jsem překvapená, ale botičku jsme letos dostali všichni, takže byly i naše větší děti spokojené.
Slyšela jsem ale, že i trasa ze Sedlčan je s kočárkama sjízdná, tak možná za rok zkusíme změnu. Kdyby měl někdo osobní zkušenost, budu ráda, že mi to potvrdí anebo vyvrátí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Happynečka píše:
@žabinka Byla jsem překvapená, ale botičku jsme letos dostali všichni, takže byly i naše větší děti spokojené.Slyšela jsem ale, že i trasa ze Sedlčan je s kočárkama sjízdná, tak možná za rok zkusíme změnu. Kdyby měl někdo osobní zkušenost, budu ráda, že mi to potvrdí anebo vyvrátí
to bychom jinak taky sli detskou,–) my zkoušeli 33 z olbramovic ale smula, same kopce a zdrzovani s detmi, precenili jmse síly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.