Přebalovací pult

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
25.11.11 14:59
Terrad píše:
Ahoj, já bych ho nekoupila, přijde mi to hodně malinký, nenaskládš tam věci na přebalení a po koupání a při uspávání to bude překážet. Já sama si nechala dělat přebalovák na míru (76×60cm-výšku teď neodhadnu) a stejně bych si příště nechala udělat o tošku větší. Malý je 10 měsíců a dělám na něm vše a dlouho ho používat ještě budu. Já bych třeba nikdy nepřebalovala na zemi nebo na posteli(pokud bych neměla místo napřebalovák tak asi jo ;) ). Za prvé se pořád někde hrbíš, za druhé si uděláš bordel kolem a za třetí nikdy nevíš jestli si mimčo neublinkne nebo se nepokadí a pak to máš všude.

Naštěstí mám v koupelně dost místa, takže mi taky manžel dělal přebalovák na míru a nunto říct, že slouží celé čtyři roky v tahu pro oba (oba naráz do vany, oba naráz z vany na pultík a do pyžámek) a dělal ho s tím, že až nebude potřeba, variabilně se přestaví na kus nábytku jinam. Protože boky a prakticky vnitřek dneska slouží právě na oblečení, kosmetiku, plíny … a nutno říct, jak ho mám v koupelně, mám tam i své „pomůcky“ … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
25.11.11 15:00

Jo a ta podlozka nam zatim nijak neprekazi, maleho davam do postylky a vyndavam bez problemu (je mi jasne, ze az bude vetsi, tak budu muset tu podlozku sundavat, ale zatim mame jeste dost velkou rezervu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
25.11.11 15:03

My měli jenom tu přebalovací podložku - gumovou a omyvatelnou, výhoda je, že jí můžeš šoupnout třeba na postel, pračku, gauč a dítě kdekoliv přebalit. Od roka přebaluju bez té podložky třeba na sedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
25.11.11 15:16

Tady je přebalovák pár dní po přivezení domů https://www.emimino.cz/detail-fotky/?… .

A pak při používání. Nahoře mám všechny věci od kosmetiky, v prvním fochu oblečení co ten den nosíme a připravené na vena dole mám naskládnaý ubrousky, pleny, … .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
25.11.11 19:27
Kamilko píše:
Já měla takovou přebalovací podložku http://www.mam-shop.cz/…cm-ceba.html Sedělo to dobře, ze začátku jsem to měla pořád na postýlce, když dítko povyrostlo, musela jsem to sundavat. Používala jsem to do dvou let, hlavně když byla pokaděná, pak přešla do větší postele, kam už to nešlo dát, stejně nebylo už potřeba :mrgreen:

Mám stejnou od kamarádky, které se osvědčila…malá má tedy teprve 7 týdnů…vedle postýlky mám komodu na které mám kosmetiku,pleny atd…až budu koupat ve vaně, tak hodím podložku i na pračku ;) myslím, že pokud je v bytě málo místa, ujme se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
27.11.11 20:13
74paja píše:
No neporadim ti, jestli je tenhle pultim dobry. Nemam ho, tak promin, ze ti sem lezu.
Ale je to vec tak na dva tri mesice, pak stejne budes muset prebalovat na nejakem bezpecnejsim miste, aby ti pohyblive ditko nespadlo.
Ja jsem vzdycky prebalovala na dece na velke posteli. Ted u druheho me popadla nejaka nakupovaci manie a koupila jsem si takovou velkou prebalovaci podlozku. No myslis, ze na ni prebaluju? Ne :mrgreen: Prebaluju opet na dece na posteli a az se bude malej hejbat, tak jako obvykle… zas na zemi :lol:

Nedá mi to nereagovat - my přebalujeme taky od malička na zemi a nějak mě ani nenapadlo, že bych měla kupovat extra podložku. Takhle je to pohodlné, vždycky po ruce :mrgreen: a hlavně se nemusím bát, že mi malá někam spadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí