Přebalovací pult

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
987
25.11.11 13:22

prebalovaci pult

Ahoj mam dotaz ten pultik bude sedet na kazdou postylku? (drevenou) ? jsou dobre mate nekdo? http://www.kiddicare.com/…_10001_14053

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
25.11.11 13:27

No neporadim ti, jestli je tenhle pultim dobry. Nemam ho, tak promin, ze ti sem lezu.
Ale je to vec tak na dva tri mesice, pak stejne budes muset prebalovat na nejakem bezpecnejsim miste, aby ti pohyblive ditko nespadlo.
Ja jsem vzdycky prebalovala na dece na velke posteli. Ted u druheho me popadla nejaka nakupovaci manie a koupila jsem si takovou velkou prebalovaci podlozku. No myslis, ze na ni prebaluju? Ne :mrgreen: Prebaluju opet na dece na posteli a az se bude malej hejbat, tak jako obvykle… zas na zemi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.11.11 13:33

Jo, mel by:) budou tam takove zarazky, ktere si tam nejspis nasroubujes sama aby ti to sedelo:) ja siodobnou nasroubovala tak, ze mi sedi na prebalovak, vanu i postylku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
25.11.11 13:34

Ahoj,
no vypadá to zajímavě, ale pokud bych to neviděla naživo a nevěděla, že mi to neujede (nevypadá to, že by tam byli nějaké zarážky) a dítě se tam vejde, tak bych to nekoupila. Já bych to stejně asi nekoupila, přijde mi to nepraktické. K přebalování jsem potřebovala ještě další odkládací prostor na pleny, ubrousky, krém, olej atd. Takže my měli obyčejnou přebalovací komodu z ikei a stejně jsme ji používali do necelého půl roku, a pak už na zemi nebo na gauči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
25.11.11 13:41
Barborka4 píše:
Ahoj mam dotaz ten pultik bude sedet na kazdou postylku? (drevenou) ? jsou dobre mate nekdo? http://www.kiddicare.com/…_10001_14053

To je ošemetné - postýlek je strašná spousta typů a i když jsou rozměrově stejné, stačí netypicky řešený horní okraj a nepůjde to tam. Tyhle pultíky jsou řešené co nejuniverzálněji, ale stoprocentně Ti to nikdo neslíbí, chce to vyzkoušet.

Kamarádka to měla pro chlapečka - ne přesně tenhle, trošinku jiný - a využila to asi první dva měsíce. Pak přebalovala normálně v postýlce nebo na své posteli. Říkala, že je to praktické maximálně pro novorozeně, pak už s tím spíš bojovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.11.11 13:42
Barborka4 píše:
Ahoj mam dotaz ten pultik bude sedet na kazdou postylku? (drevenou) ? jsou dobre mate nekdo? http://www.kiddicare.com/…_10001_14053

Nenašla jsem rozměr toho přebalováku. Mám podobný, co se dává přes postýlku, ale ta postýlka musí být 120×60cm, takže toto musíš zkontrolovat. Jinak mě se osvědčil, ale je fakt, že mám, co se týká přebalování, bezproblémový dítě a ve výšce přebaluju dodnes.
Co mi přinesl za výhody- nejdřív byl permanentně na té postýlce, mimino bylo malé, vždycky pod něj nějak zaplulo. Takže vše bylo při ruce.
Nevýhoda- když Veru víc vyrostla a nešla jen tak dát do postýlky, přes kterou byl ten přebalovák, musel manžel k přebalováku přidělat nohy a teď stojí na nohou vedle. Sám o sobě je ten přebalovák celkem těžký a představa, že ho neustále nandavám a sundavám..Takže tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
25.11.11 13:43

Měla jsem podobný typ, taky šel na postýlku a nepoužila jsem ho na ní. Nad ležícím dítětem to překáží a stejně to musíš dávat někam pryč, když jde dítě spát, což je často, potřebuješ odkládací plochu na drogerku, plínky, oblečení…atd. Navíc naše slečna se ráčila přetáčet na bříško už ve 2 měsících. Koupili jsme 2 vyšší komody, které se hodí k ložnici, dali je zády k sobě a na ně do rohu ke zdi ten pultík (bez zarážek na postýlku) a bylo to. Bezpečné a prostorné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.11.11 14:22

Já měla takovou přebalovací podložku http://www.mam-shop.cz/…cm-ceba.html Sedělo to dobře, ze začátku jsem to měla pořád na postýlce, když dítko povyrostlo, musela jsem to sundavat. Používala jsem to do dvou let, hlavně když byla pokaděná, pak přešla do větší postele, kam už to nešlo dát, stejně nebylo už potřeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
25.11.11 14:27
Kamilko píše:
Já měla takovou přebalovací podložku http://www.mam-shop.cz/…cm-ceba.html Sedělo to dobře, ze začátku jsem to měla pořád na postýlce, když dítko povyrostlo, musela jsem to sundavat. Používala jsem to do dvou let, hlavně když byla pokaděná, pak přešla do větší postele, kam už to nešlo dát, stejně nebylo už potřeba :mrgreen:

no jenom ta podlozka se mi liby vice teda a tet ji jeste najit tadu v GB :( DIKY ZA TIP :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.11.11 14:30

Osobně mi to po mých zkušenostech přijde nepraktické a později i nebezpečné. Chybí mi odkládací prostor na oblečení, plíny, kosmetiku, známe to. A jakmile se dítě začne jen drobet vrtět, nebude možné ho spustit z očí a kolikrát ani z ruk. Takže na miminko a do bytu, kam už se nevejde ani špendlík, asi jo, jinak ne. Ale to´t můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.11.11 14:33

Taky se omlouvám že sem lezu, ale nedá mi to, reagovat na to že se podložky používají pár měsíců.

Já třeba ještě teď přebaluju na přebalovací podložce (malá má 15m) - mám takovou jako tady byl už odkaz, akorát že měkkou http://www.mam-shop.cz/…cm-ceba.html - měla jsem jí na stole (starém jídelním stole 90×120cm, vedle ní jsem měla všedchny potřebné věci.

Teď přebaluju na té podložce na zemi, a to jen proto že za a) jsem těhotná a nechce se mi malá pořád zdvihat na stůl, a zem je pohodlnější pro mě, a za b) děláme pokojík, takže to tam vypadá jak na bojišti a stůl jsme museli na chvilku složit.

Myslím si že podložku využiješ déle, jen nevím jestli takovou na postýlku, kde nemáš kam odložit třeba krémy, oblečení, pleny atd.

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
25.11.11 14:33

ja jsem si koupila takovy ten klasicky (prodavaji ho v kazdem detskem obchode) a byly tam sroubovaci zarazky, sedel i na postylku, i na komodu a i na vanu. Tady to by mel byt stejny princip podle me… :pankac:

a ted jsem se podivala na video a jsou tam zarazky, takze by to melo byt v pohode… ;)

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
25.11.11 14:37
PetkaK píše:
Taky se omlouvám že sem lezu, ale nedá mi to, reagovat na to že se podložky používají pár měsíců.

Já třeba ještě teď přebaluju na přebalovací podložce (malá má 15m) - mám takovou jako tady byl už odkaz, akorát že měkkou http://www.mam-shop.cz/…cm-ceba.html - měla jsem jí na stole (starém jídelním stole 90×120cm, vedle ní jsem měla všedchny potřebné věci.

Teď přebaluju na té podložce na zemi, a to jen proto že za a) jsem těhotná a nechce se mi malá pořád zdvihat na stůl, a zem je pohodlnější pro mě, a za b) děláme pokojík, takže to tam vypadá jak na bojišti a stůl jsme museli na chvilku složit.

Myslím si že podložku využiješ déle, jen nevím jestli takovou na postýlku, kde nemáš kam odložit třeba krémy, oblečení, pleny atd.

presne takovou podlozku jsem mela na mysli (vetsinou to prodavaji jako pultik). Vyuzivame jeste porad, mam na komode. A vedle postylky jsem mela skrinku, kde jsem mela kremy a vsechny veci, co jsem potrebovala.. (nez byl maly natolik pohyblivy, aby tam dosahl, pak uz jenom na komode jine i s kremy apod., aby nedosahl).

• Citovat
  • Upravit
14535
25.11.11 14:46

Ahoj, já bych ho nekoupila, přijde mi to hodně malinký, nenaskládš tam věci na přebalení a po koupání a při uspávání to bude překážet. Já sama si nechala dělat přebalovák na míru (76×60cm-výšku teď neodhadnu) a stejně bych si příště nechala udělat o tošku větší. Malý je 10 měsíců a dělám na něm vše a dlouho ho používat ještě budu. Já bych třeba nikdy nepřebalovala na zemi nebo na posteli(pokud bych neměla místo napřebalovák tak asi jo ;) ). Za prvé se pořád někde hrbíš, za druhé si uděláš bordel kolem a za třetí nikdy nevíš jestli si mimčo neublinkne nebo se nepokadí a pak to máš všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
25.11.11 14:54

Taky mam prebalovaci podlozku na postylce, malemu jsou 4m, nemam teda pocit, ze by to bylo jen pro novorozence, my takhle prebalujeme bez problemu. K postylce mam pristavenou takovou mensi komodu, na ktere mam vsechny potrebne veci, takze prebalovat timto stylem se da celkem v pohode. Asi by mi vic vyhovoval klasicky prebalovaci pult, ale bohuzel mame miniaturni byt a i tu postylku jsme sem sotva vecpali:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí