Přechod a s tím spojené stárnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2327
30.8.24 10:39
@Anonymní píše: Více

Našla jsem si cviky na ty partie, které mně zlobily. Zvednout obočí, zvednout tváře, zrušit nosoretní rýhy… začala jsem myslím na Udržksicht a pak našla i něco od Asiatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
30.8.24 10:41
@Okta píše: Více

A vidis vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
30.8.24 11:10

Já doporucuju faceyoga Irena na instaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
30.8.24 11:11

Chápu, ale třeba pro me je zajímavé co me za par let čeká. Jsou informace co se bezne nedozvis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 11:17
@hospodki píše: Více

Do skupiny se přece můžeš přidat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18791
30.8.24 11:22

Jako smirak :lol: ne diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
30.8.24 11:28
@veria píše: Více

To víš že jo. Cvičím cca 5 min denně. Některé cviky mi z počátku vůbec nešly, jak ty svaly byly ochablé, zvadlé. Natonizuje to svaly v obličeji a na hlavě. Zvedne to obočí, uvolní fascie okolo rtů, takže mizí takový zapšklý výraz. :mrgreen: A pleť pak řeším sérem a krémem od Miracletox. Zatím dobré i bez plastik, botoxu a výplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 11:30
@hospodki píše: Více

Tak ale šmíruješ i tady, ne? :lol: Navíc informace dohledáš snadno, i na emiminu je spousta diskuzí. Tak proč nemít jednu uzavřenou? Uzavřených skupin je tu spousta, máš tu třeba skupiny pro porod císařem a taky bys mohla argumentovat tím, že chceš vědět, co tě třeba čeká…

Mně prostě to prostě přijde jako fajn věc, už jen proto, že já o svém soukromí už veřejně nikde nepíšu.

• Citovat
  • Upravit
107637
30.8.24 11:36

Nevýhoda je, že to nevidí ostatní, kteří také hledají informací ani už nepřijde nikdo s novými zkušenostmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
30.8.24 11:50

@Venetia díky, přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 11:52
@Venetia píše: Více

No, nevím jak teď, ale bývaly skupiny uzavřené a viditelné, to znamená, že se tam mohl přidat kdykoliv kdokoliv. Tady ta diskuze za chvili umře, jako všechny ostatní. Ale tak když není zájem, nic nenadělám, jen myslím, že sem spousta lidí nenapíše ze stejného důvodu jako já. Internet dávno není fajn místo na sdílení soukromí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
107637
30.8.24 12:21

Už teď to píšeš anonymně…co je na přechodu tak tajného?
Naopak se do toho věku budou dostávat další ženy a diskuze se zase obnovi

A v těch uzavrenkach to často bývá tak, že po určité době, když se tam vzájemně svěřují už nikoho nového nechtějí přibrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 12:41
@Venetia píše: Více

Podívej, já přece nepíšu, že se mají zrušit všechny veřejné diskuze o přechodu. Vážně je to takový problém?
A s anonymem stačí se jednou zapomenout, obzvlášť, když je to diskuze, kam chci psát víc.
A ano, přesně o to mi jde, mít skupinu, kde nás bude i třeba jen pár a budeme se svěřovat s věcmi, se kterými nás to veřejně ani nenapadne. Od toho tu takové skupiny jsou. A až se vás to bude týkat, klidně se můžete přidat, pokud nechcete šmírovat už teď. O to stejně nikdo moc nestojí. Je zřejmě důvod, proč těch diskuzí moc není a nic se tam pořádně nedovíš.
Ale jak píšu, když není zájem, tak není. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
45747
30.8.24 13:05

Tak takovou skupinu zaloz, napis to sem a treba se nekdo prida ;)
Ja zatim v prechodu nejsem, tak bych asi nemela zatim cim prispivat, ale asi mne brzy ceka :roll:
Kamaradce strasne pomohly bylinne pripravky od Energy, ale nevim ted uplne presne co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.8.24 13:21

Tak jsem se inspirovala a založila skupinu pro všechny kolem 45 :) Tak jen doufám, že tam nebudu sama :lol:

https://www.emimino.cz/…nus/diskuse/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria